Explore Instagram online with the best experience, follow interesting people, post comment and share photo to Facebook, twitter and all other websites.
loading
[x]
@ainaafrina99
Sherla Homairah "When you have eliminated the impossible,
whatever remains,
however improbable
must be the truth."
#jozannerz #ZTF
Admin of @sweetcouple_zizan_emma https://twitter.com/NurulAina_2
663
Photo
537
Follower
267
Following
Hari ni keje menyelpie dengan kazen ku di PLKN. 😃
18 2 d ago
Meet my cousin at PLKN Jasin. 😃
17 2 d ago
Selamat Hari Merdeka!! Di Sini Lahirnya Sebuah Cinta.. ♡♥♡
25 3 d ago
On the way to Jasin, Melaka
Adik nak main ball ke nak main remote? 😜😝 #NurulFitriSyafia
20 2 3 d ago
Zamili's daugthers and son. #NurulAinaAfrina #NurulFaiezah #AhmadSyauqi #NurulFitriSyafia
20 2 3 d ago
Kepantasan berkata daripada berfikir kadang2 boleh membinasakan. Kena selalu ingat, kata2 lebih tajam drpd pedang. Sebab kata2, kita boleh hilang segalanya.
17 3 d ago
Ayah, adik and me... ♡♥♡
26 4 d ago
Adikku... Rapper. Haha.. Yo yo.. #NurulFitriSyafia
28 4 d ago
Di bawah khemah merah ku berselfie bersama rakan cina ku yg segak memakai baju melayu. His name is Joseph Loh ( @josephloh87 ). Actually hari ni ku tidak berselfie sangat sebab terlamapau sibuk dan penat menguruskan makanan. Anyway, thanks to all my best friends yg banyak membantu meringankan beban. Thank you ILI, SURAYA, IZZATI, IZZAH, SYERA, WAWA, ZIQRI, TAJUL, AMIR, ILYAS, RAZLAN, FAIZ dan yang lain... 😘♡💗 #SambutanHariRayaSMKPJ #2014 #PT3candidates
21 2 1 weeks ago
Trime kasih...awk pon sangat cantik≧◇≦
Thank u. Next year pakai baju melayu lagi tau. @josephloh87 😄👍
Saja tampal ni kat khemah kami. #PT3candidates #2014 #SambutanHariRayaSMKPJ
23 2 1 weeks ago
Smk Permata Jaya Rengit.
My chinese classmates, Shu Yun and Sing Joo. Suka tengok outfit diorang. Comel je dengan kebaya bunga2. Bajunya dah macam uniform stewardess Malaysia Airline. 😄 #SambutanHariRayaSMKPJ #PT3candidates
21 2 1 weeks ago
Smk Permata Jaya Rengit.
Muka Sing Joo nampak mcm budak kecik...comel hahaha @ainaafrina99
Haha. Sing Joo memang comel. 😃 @ariffmulia
Bendera dia kawasan rumah juga separuh tiang.. #RemeberingMH17 #MalaysiaBerkabung
26 1 weeks ago
#22ndAugust2014 #MalaysiaBerkabung #RememberingMH17 Allah knows what is good for us. Al-Fatihah...
34 1 weeks ago
Pinn pinn... Bapaku pulang dari kota.. Bapaku belikan kereta.. Kereta kecil warna merah Bolehku bawa ke sekolah... Pon pon pon pon Pon pon pon pon Thanks Cik Ain belikan adik kereta merah.. 😄🚗🚙🚕♡♥💚❤💙💗
18 3 2 2 weeks ago
Haha. Kakaknya ni memang suka menyanyi.. 😝😜 @norashida85
Alhamdulillah... Done sehari beraya ke sana sini. Terima kasih bebanyak kpd semua tuan rumah sbb dah masak sedap2 dan layan perangai giloss kami. Maaf zahir dan batin. Nasib baik selfie tak tinggal. Penat, penat jugak. Esok tetap kena sekolah. PT3 dah nak dekat. Peace ✌😁✌
30 5 3 3 weeks ago
Haha. Itu budak tak pelik kalau ade dgn kiteorang 😜😝
@cik_nidnod
Ceywaahhh.. Adikku with a spect. Nampak cun or gangster? Haha.. Adik adik.. Apa2 pun boleh sayang.. 😍♡♥♡
19 3 3 weeks ago
#ThrowBack #FirstDayOfEid Lupa nak cakap hari tu... Baju raya and shawl yg cekk pakai nuu dari @butik_d_fadz . Thanks ya! Bajunya comel gitu. Anyway, Selamat Hari Raya to @butik_d_fadz. Kalau u olls nak shopping baju or kasut yg kiut miut, shopping la kat butik tu. Akak2 situ comel2 tau.. Hehe. Daaaa.. 👋 😄👸🙆👯💁💆
31 2 1 month ago
@ainaafrina99 thanks sayang :)
No problem. 👌 @butik_d_fadz
#SupportGAZA الله اكبر ! الله اكبر ! الله اكبر !
26 2 1 month ago
We can never eliminate stress from our lives. In fact, stress is part and parcel of our lives. What's important is that we learn to cope with stress. ✌
20 1 month ago
#ThrowBack First day of eid. First time raya with adik kecik. First time adik pakai baju kurung. 😃✌
20 1 1 month ago
loading