Explore Instagram online with the best experience, follow interesting people, post comment and share photo to Facebook, twitter and all other websites.
loading
[x]
@ainaafrina99
Sherla Homairah "When you have eliminated the impossible,
whatever remains,
however improbable
must be the truth."
#jozannerz #ZTF
Admin of @sweetcouple_zizan_emma https://twitter.com/NurulAina_2
650
Photo
530
Follower
262
Following
Pinn pinn... Bapaku pulang dari kota.. Bapaku belikan kereta.. Kereta kecil warna merah Bolehku bawa ke sekolah... Pon pon pon pon Pon pon pon pon Thanks Cik Ain belikan adik kereta merah.. 😄🚗🚙🚕♡♥💚❤💙💗
17 3 2 3 d ago
Haha. Kakaknya ni memang suka menyanyi.. 😝😜 @norashida85
Alhamdulillah... Done sehari beraya ke sana sini. Terima kasih bebanyak kpd semua tuan rumah sbb dah masak sedap2 dan layan perangai giloss kami. Maaf zahir dan batin. Nasib baik selfie tak tinggal. Penat, penat jugak. Esok tetap kena sekolah. PT3 dah nak dekat. Peace ✌😁✌
30 5 3 1 weeks ago
Haha. Itu budak tak pelik kalau ade dgn kiteorang 😜😝
@cik_nidnod
Ceywaahhh.. Adikku with a spect. Nampak cun or gangster? Haha.. Adik adik.. Apa2 pun boleh sayang.. 😍♡♥♡
19 3 2 weeks ago
#ThrowBack #FirstDayOfEid Lupa nak cakap hari tu... Baju raya and shawl yg cekk pakai nuu dari @butik_d_fadz . Thanks ya! Bajunya comel gitu. Anyway, Selamat Hari Raya to @butik_d_fadz. Kalau u olls nak shopping baju or kasut yg kiut miut, shopping la kat butik tu. Akak2 situ comel2 tau.. Hehe. Daaaa.. 👋 😄👸🙆👯💁💆
31 2 2 weeks ago
@ainaafrina99 thanks sayang :)
No problem. 👌 @butik_d_fadz
#SupportGAZA الله اكبر ! الله اكبر ! الله اكبر !
26 2 2 weeks ago
We can never eliminate stress from our lives. In fact, stress is part and parcel of our lives. What's important is that we learn to cope with stress. ✌
20 2 weeks ago
#ThrowBack First day of eid. First time raya with adik kecik. First time adik pakai baju kurung. 😃✌
20 1 3 weeks ago
#Yeserday #SecondDayOfEid Menyelpie with @wawamarsaid @fatindyba @nurul_faiez @amirah_jieha .
27 3 weeks ago
Buah cempedak di luar pagaPI, Ambil galah tolong jolokTI, Malam2 main bunga aPI, Hati2 terkena tangan nanTI. Haha. #RajaPantun #Number1 😃
17 5 3 weeks ago
Hak ni pagi tadi punya citaa.. Selfie sakan dengan kazen2. Bermonopod bagaii.. First day raya gambar dah berlambak. Belom lagi selfie dengan geng2 dari kota. Haha. Selamat Hari Raya buat semua naa.. Cek mintak maaf zahir dan batin drpd hampa semuaa..
26 4 3 weeks ago
Syukur Alhamdulillah. Kita berjaya menempuhi bulan Ramadhan pada tahun ini... Kalau nak tahu, Ramadhan tahun ni lebih mencabar bagi diri aku. Tapi Alhamdulillah. Allah tu memang adil dan bijaksana. 😃 *Caption takde kene mengena sangat dengan gambar*
16 4 3 weeks ago
My brotha. Zamili's son. Yg dulunya bongsu, sekarang dah jadi abang. 👆👨 #Abang #boy# syauqi #tshirtbatupahat #aeonbig #BatuPahat
12 1 month ago
Alhamdulillah. Done beli baju raya kat @butik_d_fadz. Seronok sangat pegi butik ni. Macam2 ada. Dress, baju kurung, tshirt, kasut and banyak lagi. Harganya best2. Thanks to akak2 comel yg jaga kedai tu sbb sabar melayan kerenah kiteorang tadi. Insyallah next time boleh datang lagi. 😃😘😆
14 4 4 1 month ago
@butik_d_fadz haha. Ok ok. Next time insyallah datang. 😉
@eilyasz_bp haha. Biar la. Nanti stok habis. 😁
Lepas 2 hari 2 malam jaga ayah kat hospital, malam ni balik rumah sambung buat PT3 Sejarah. Perrghhh. Dah pukul 4 pagi. Agaknya sampai sahur aku tak tido. Lepas sahur pun rasanya tak boleh tido jugak. Ini semua PT3 punya pasal. Kalau tak, boleh aku teman ayah kat hospital. 😡 #PT3 #sejarah #PT3sejarah #2014
20 1 month ago
15 tahun duduk Batu Pahat, first time dapat tengok pemandangannya dari tempat tinggi. Alhamdulillah. Banyak lagi warna hijau. 😊🌴🍁 #BP #BatuPahat #Johor
27 4 1 month ago
Haha 😃 @ajane_online
Buat exercise untuk kuatkan otot lutut. Be strong ya ayah. Ayah kuat!! 💪😃
24 1 1 month ago
Assalamualaikum. Selamat berbuka! Alhamdulillah kadaan ayah saya makin baik. Terima kasih kpd semua yg mendoakan. 😊
24 3 1 1 month ago
@deknazs_ tq sayang. 😊
@sweetcouple_zizan_emma orait tq. Sorry gamba tadi dah delete. 😊
Al-Fatihah kepada Biduanita Negara kita yg telah kembali ke rahmatullah pada jam 1.45 pagi tadi.
24 1 month ago
Alhamdulillah. Still dapat hadiah dari kawan2. Thanks to Raihana Rosdi sebab bagi jam yg comel tu and thanks jugak to Izzati Borhan sebab bagi shawl 3 layers tu. Cantik sangatt. 💙😘 #BelatedBirthday #bestie
20 2 1 month ago
Izzah bagi apa?? @ainaafrina15 😁😁✌️✌️
Izzah tak kasi ape2 pun. @ariffmulia
Assalamualaikum. Selamat sejahtera. Saya nak ucap terima kasih kepada semua yg wish birthday saya start dari hari Sabtu lepas sampailah hari ni. Terima kasih jugak kepada yg bagi hadiah yg cantik2. Dan kepada yg mendoakan saya, semoga apa yg korang doa itu akan termakbul pada diri korang juga. Lagi sekali, MEKACEHH BEBANYAKKK!! 😘 Tudung dan baju yg saya pakai tu present dari best friend, Anis Suraya and Ili Izatie. Thank u. 😆💕
25 2 1 month ago
Happy birthday Aina...sory aq x tau lak hb ko...moga success slalu ^^
Its ok. Tak marah lah. Anyway, thank u. 😘 @mia.amira99
loading