Use Instagram online with the best experience: fast, clear and beautiful! Browse, explore, comment, like and more!
pinsta introduction splash
@wow_havoc
#urban_darktone Feedback/Proposal/Contact: @bro.leh Curator:@nanitriana77_fs_dkz⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ☆*:.oYour Instameet Diary.:*☆ http://instagram.com/havoc.merc
456
Posts
1826
Follower
356
Following
loading
Assalamualaikum para sahabat sahabat kami dari @wow_havoc akan berkolaborasi dengan @_bloodproject_ untuk kontes yang bertemakan #Urban_Darktone. Kami akan memberi penerangan serba sedikit tentang teknik ini, Ia memerlukan kreativiti fotografi dari pelbagai aspek seperti eksplorasi bandar, lorong dan ceruk, bangunan terbiar, lokasi bercirikan mistik, gaya hidup dan sebagainya. Yang penting editan anda mengikut stail DarkTone - Syarat Penyertaan 1: Wajib Follow @wow_havoc & _bloodproject_ 2: Letakan Caption #Urban_darktone #wow_havoc #bloodproject di ruangan caption bukan komen ⚠️ Perhatian Hanya gambar original sahaja diterima, OP atau FFA tidak diterima, dan gambar lama diterima. ⚫️ Tarikh 30/07/2015 - 22/08/2015 ⚫️ Pemenang akan diumumkam selepas tarikh kontes
119 14 1 5h
nazz_azmi
@hzmvsco.co aq fokus model prmpuan kt bawah tu
ahmadafis
Best ni
. | HAVOC.GILER.THIS.WEEK | WOW SHOT! WOW EDIT! 👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏 Let's support this talented igers © @mhzafranhakim Check out this wowsome hashtag too NIL . Holla igers, are you enjoy meeting new friends. Share with us your instameet project. So the best shot will get highlight on our page. Yes, it's open to all igers. No border, no limit, just enjoy. Please use our hashtag 🔃 #wow_havoc 🔃 "Don't worry, Be HAVOC" #igersmalaysia #VSCOmalaysia #ikutcarakita #gf_malaysia #ic_wow #my_genggua #hakhada #own_acc #projek_tempatan #wow_malaysia #ipostprecious #wow_hdr #liveauthentic #twt_insta #wow_natura #igersmalaya #skatikubentes #igersganu #projekwaghih #huntgram #hakhada #vsco #vscocam #vscokita #RakanSepenjenayah #kolumpo_igers #igerscheras
142 8 1 8h
bro.leh
👏👏👏 @mhzafranhakim
. | HAVOC RANGERS THIS WEEK | | GIVE.ME.5iVE | 👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏 CHECK OUT THEIR FEED FOR BETTER IMAGES . @__a.nje @herry_jamil @_____od @ahmadafis @firdaushafiai . Holla igers, are you enjoy meeting new friends. Share with us your instameet project. So the best shot will get highlight on our page. Yes, it's open to all igers. No border, no limit, just enjoy. Please use our hashtag 🔃 #wow_havoc 🔃 "Don't worry, Be HAVOC" #igersmalaysia #VSCOmalaysia #ikutcarakita #gf_malaysia #ic_wow #my_genggua #hakhada #own_acc #projek_tempatan #wow_malaysia #ipostprecious #wow_hdr #liveauthentic #twt_insta #wow_natura #igersmalaya #skatikubentes #igersganu #projekwaghih #huntgram #hakhada #vsco #vscocam #vscokita #RakanSepenjenayah #kolumpo_igers #igerscheras
138 17 5 9h
herry_jamil
Thanks @bro.leh
Havoc Meet This Week 👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏 Date: 23/7/2015 Venue: Seberang Prai, Penang Organizer: @igersxkedah @igerskulim @themalaya_ig Igers: @afiq_sazali61 @thekuneng @m.fiq @z.own @sshuk @dauz_roslin @syvfix @abdwxfi @fariszaski @_aqiel @xmirvz_ @raja_ariff99 . Theme: Photoshoot Raya . Check out this wowsome hashtag too #rayaikutcarakita . Holla igers, are you enjoy meeting new friends via @instagram. Share with us your instameet project. So the best shot will get highlight on our page. Yes, it's open to all igers. No border, no limit, just enjoy. Please use our hashtag 🔃 #wow_havoc 🔃 "Don't worry, Be HAVOC" #igersxkedah #wow_malaysia #welltraveled #wow_men #ic_wow #instameetmalaysia #liveauthentic #keepitwild #neverstopexploring #igerskulim #visualsgang #igersKundang #campvibes #createexplore #igersputra #ikutcarakita #projekkontest #thegreatoutdoors #huffpostgram #wildernessculture #livefolk #igerskundang #rei1440project #my_ig_lah #killeverygram #illgrammers #foto_ambo
203 15 3 5d
SUNGAI DUA B'WORTH
afiq_sazali61
Best 😘
wow_men
😍😍😍👍👍👍
. | HAVOC.GILER.THIS.WEEK | WOW SHOT! WOW EDIT! 👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏 Let's support this talented igers © @_nazuar Check out this wowsome hashtag too NIL . Holla igers, are you enjoy meeting new friends. Share with us your instameet project. So the best shot will get highlight on our page. Yes, it's open to all igers. No border, no limit, just enjoy. Please use our hashtag 🔃 #wow_havoc 🔃 "Don't worry, Be HAVOC" #igersmalaysia #VSCOmalaysia #ikutcarakita #gf_malaysia #ic_wow #my_genggua #hakhada #own_acc #projek_tempatan #wow_malaysia #ipostprecious #wow_hdr #liveauthentic #twt_insta #wow_natura #igersmalaya #skatikubentes #igersganu #projekwaghih #huntgram #hakhada #vsco #vscocam #vscokita #RakanSepenjenayah #kolumpo_igers #igerscheras
213 16 1 1w
Havoc Giler This Week
own.acc
👏👏Congrats🌷🌷
wow_hdr
👏👏👏👏
. | HAVOC RANGERS THIS WEEK | | GIVE.ME.5iVE | 👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏 CHECK OUT THEIR FEED FOR BETTER IMAGES . @aiman_artworks @haqis_fila @s_areja @yaniszainudin @amir000888 . Holla igers, are you enjoy meeting new friends. Share with us your instameet project. So the best shot will get highlight on our page. Yes, it's open to all igers. No border, no limit, just enjoy. Please use our hashtag 🔃 #wow_havoc 🔃 "Don't worry, Be HAVOC" #igersmalaysia #VSCOmalaysia #ikutcarakita #gf_malaysia #ic_wow #my_genggua #hakhada #own_acc #projek_tempatan #wow_malaysia #ipostprecious #wow_hdr #liveauthentic #twt_insta #wow_natura #igersmalaya #skatikubentes #igersganu #projekwaghih #huntgram #hakhada #vsco #vscocam #vscokita #RakanSepenjenayah #kolumpo_igers #igerscheras
167 11 5 1w
Havoc Rangers this Week
haqis_fila
Terima kasih @bro.leh 😊🙏
own.acc
👏👏👏📢
. #sampaikan_havocraya Daripada: @CIKTEAHRUSLI Song credited to: Sanisah Huri "Bersabarlah Sayang" . "Selamat Hari Raya" Dari kami: @wow_havoc #wow_best_raya #wow_havoc .
125 3 1w
cikteahrusli
Tq @wow_havoc dan selamat hari raya 😊
ic_wow
👏👏👏 @cikteahrusli
. #sampaikan_havocraya Daripada: @FROMHELENA_EYES Song credited to: DJ DAVE "Menjelang Hari Raya" . "Selamat Hari Raya" Dari kami: @wow_havoc #wow_best_raya #wow_havoc .
111 3 1w
ic_wow
📢📢👏👏
fromhelena_eyes
Wahh thank you @wow_havoc, Selamat Hari Raya !!
. #sampaikan_havocraya Daripada: @HZMVSCO.CO Song credited to: Ahmad Jais "Selamat Hari Raya" Sorry x dpt lagu Sudirman🙏🙏 . "Selamat Hari Raya" Dari kami: @wow_havoc #wow_best_raya #wow_havoc .
154 5 1w
hzmvsco.co
Selamat hari Raya @wow_havoc 😊
ic_wow
👏👏👏
. #sampaikan_havocraya Daripada: @nanitriana77_fs_dkz Song credited to: @ctdk "Airmata Syawal" . "Selamat Hari Raya" Dari kami: @wow_havoc #wow_best_raya #wow_havoc .
153 14 2w
nanitriana77_fs_dkz
@dzulismyname leh jer zul janji lagu raya
nanitriana77_fs_dkz
@wow_malaysia maceh 😘😘🌹🌹
#sampaikan_havocraya . Song: Aidilfitri Di Alaf Baru By: Artis-artis SRC . Kepada: Rakan2 koloberasi samada langsung atau tak langsung @themalaya_ig @kolumpo_igers #kamitakadakerja @projekwaghih @my_genggua @rakansepenjenayah @hakhada @loschicosclothing @igerscheras @igersmelaka @igerskulim @projekkontest @my_ig_lah @igerskundang @igersputra @galerikarya @igersganu @skatikubentes @sematnatang dll . Ucapan: Selamat Hari Raya, Maaf Zahir Batin . Daripada: @nanitriana77_fs_dkz @bro.leh @__along @sar4.h @ct.rohani @zaliana @ladydon0209 @aqmalriezal @lieza___ @cik_tiramisu @__a.nje @ieydaisma @remchai
109 3 2w
wow_havoc
#huffpostgram #exploremalaysia #thatpnwlife #livefolk #photographysouls #latergram #secretgarden #rei1440project #ftwotw #herschel #kinfolk #musibatchronicle #architectureandpeople #projekarut #createandexplore #ink361 #wow_havoc #killeverygram #dreamchaser #CreateExploreTakeOver #highsnobiety #huntgramMalaysia #helloabstrax #illgrammers #way2ill #hbouthere
#sampaikan_havocraya . Kepada semua followers kami, Selamat Balik Kampung, jom buat sedikit checklist, sebelum pulang matikan semua suiz perkakasan elektrik yg tak diperlukan dan tinggalkan sedikit lampu untuk keselamatan, double check pintu dan tingkap agar berkunci rapi, tinggalkan pesanan kepada jiran atau pengawal keselamatan bertugas. . Pastikan kenderaan anda dalam keadaan selamat untuk perjalanan jauh. Tekanan angin dan bunga tayar dalam keadaan selamat. Minyak hitam berkeadaan baik dan berbaki servis tidak kurang 500 km. Semak minyak brake dan tukar plate brake jika perlu. . Semak battery kenderaan, terutama yang bermaintenance. Semak air radiator. Pastikan wiper berkeadaan baik, isi air mencukupi, dan gunakan wiper fluid untuk membantu pandangan anda. . Dapatkan rehat yang cukup sebelum meneruskan perjalanan anda, banyakkan bersabar dan berzikir. Semoga kepulangan kita membawa rahmat dan senyuman. Selamat Hari Raya. Maaf zahir batin. . "Kepulangan Yang Di Nanti - Aman Shah"
153 15 1 2w
ct.rohani
Selamat hari raya
anisasmamohtar
Camat ari rayeee
Sampaikan Havoc Raya (11- 16/7/2015) . #sampaikan_havocraya . Cara menyertai: 1. Follow @wow_havoc 2. Karya adalah bebas mengikut kreativiti anda. Nak hantar pic selfie ka, wefie ka, landscape ka, editing ka, ffa ka.. Kalau bukan karya sendiri kena bagi kredit pada pemilik gambar asal. So gambar sekadar nak attract kami ja.. 3. YANG PALING PENTING PART CAPTION: Wajib guna hashtag contest dan wow_havoc Lagu raya permintaan dan penyanyi: (mestilah lagu raya, sama ada baru/lama) Kepada sapa ucapan ditujukan: Ucapan raya anda: . Contohnya: (Pada caption) #sampaikan_havocraya #wow_havoc Lagu: Hari Raya Ini Dalam Sejarah (Monoloque) Kepada: @orangg8 @gadis100 Ucapan: Selamat Hari Raya Maaf Zahir Batin 4. Tarikh penyertaan sehingga 16/7/2015. 5. 3 ucapan yg terpilih kita akan bikin video lagu raya berdurasi 15saat dan di keudarakan di @wow_havoc menjelang malam raya (format instavideo).
120 3 2w
natashagalkina
nice see m0del @NATASHAGALKINA
amrlhsnii
kalau makanan?
Sampaikan Havoc Raya (11-16/7/2015) Assalamualaikum semua sahabat2 Havoc. Next week raya menjelang 😭😭😭. So team picisan @wow_havoc nak buka peluang pada anda igers2 kental Malaysia. Ucapan raya yg IN..😆😆😆 . #sampaikan_havocraya . Cara menyertai: 1. Follow kami @wow_havoc (thanks) 2. Karya adalah bebas mengikut kreativiti anda. Nak hantar pic selfie ka, wefie ka, landscape ka, editing ka, ffa ka.. Kalau bukan karya sendiri kena bagi kredit pada pemilik gambar asal. So gambar sekadar nak attract kami ja.. 3. YANG PALING PENTING PART CAPTION: Wajib guna hashtag contest dan wow_havoc Lagu raya permintaan dan penyanyi: (mestilah lagu raya, sama ada baru/lama) Kepada sapa ucapan ditujukan: Ucapan raya anda: . Contohnya: (Pada caption) #sampaikan_havocraya #wow_havoc Lagu: Hari Raya Ini Dalam Sejarah (Monoloque) Kepada: @orangg8 @gadis100 Ucapan: Selamat Hari Raya Maaf Zahir Batin , 4. Tu je. Tarikh penyertaan sehingga 16/7/2015. 5. 3 ucapan yg terpilih kita akan bikin video lagu raya berdurasi 15saat dan di keudarakan di @wow_havoc menjelang malam raya (format instavideo). 6. Ini sebagai terima kasih kami atas sokongan anda. Selamat berkarya, Selamat Hari Raya.
114 10 2w
wow_minimal
👏👏👏
JUARA #ikh_iftar ------------------------------------------- Tahniah | Tahniah | Tahniah @FROMHELENA_EYES ------------------------------------------- . Jutaan terima kasih atas sokongan anda 🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏 Teruskan sokongan anda kepada: @igerskundang | #igerskundang @wow_havoc | #wow_havoc . #igersmalaysia #VSCOmalaysia #ikutcarakita #gf_malaysia #ic_wow #my_genggua #hakhada #own_acc #projek_tempatan #wow_malaysia #ipostprecious #wow_hdr #wow_minimal #twt_insta #wow_natura #igersmalaya #skatikubentes #igersganu #projekwaghih #foto_ambo #vsco #vscocam_my #vscokita #RakanSepenjenayah #kolumpo_igers #igerscheras
143 8 1 2w
nanitriana77_fs_dkz
Congrats @fromhelena_eyes 👏👏👏🏆🏆🏆
fromhelena_eyes
Ahhh maceh @nanitriana77_fs_dkz ^^
NAIB.JUARA #ikh_iftar ------------------------------------------- Tahniah | Tahniah | Tahniah @EFFACURIO ------------------------------------------- . Jutaan terima kasih atas sokongan anda 🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏 Teruskan sokongan anda kepada: @igerskundang | #igerskundang @wow_havoc | #wow_havoc .
128 12 1 2w
nanitriana77_fs_dkz
Congrats effa cayang @effacurio 👏👏😘😘🏆🏆
effacurio
@nanitriana77_fs_dkz thank you kak siti nurhaliza 😁
KETIGA #ikh_iftar ------------------------------------------- Tahniah | Tahniah | Tahniah @ATHIRA_FAIQAH ------------------------------------------- . Jutaan terima kasih atas sokongan anda 🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏 Teruskan sokongan anda kepada: @igerskundang | #igerskundang @wow_havoc | #wow_havoc . #igersmalaysia #VSCOmalaysia #ikutcarakita #gf_malaysia #ic_wow #my_genggua #hakhada #own_acc #projek_tempatan #wow_malaysia #ipostprecious #wow_hdr #wow_minimal #twt_insta #wow_natura #igersmalaya #skatikubentes #igersganu #projekwaghih #foto_ambo #vsco #vscocam_my #vscokita #RakanSepenjenayah #kolumpo_igers #igerscheras
117 7 1 2w
athira_faiqah
Thankss @bro.leh
nanitriana77_fs_dkz
Congrats @athira_faiqah 👏👏👏🏆🏆🏆
. | HAVOC.GILER.THIS.WEEK | WOW SHOT! WOW EDIT! 👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏 Let's support this talented igers © @zarnizar Check out this wowsome hashtag too NIL . Holla igers, are you enjoy meeting new friends. Share with us your instameet project. So the best shot will get highlight on our page. Yes, it's open to all igers. No border, no limit, just enjoy. Please use our hashtag 🔃 #wow_havoc 🔃 "Don't worry, Be HAVOC" #igersmalaysia #VSCOmalaysia #ikutcarakita #gf_malaysia #ic_wow #my_genggua #hakhada #own_acc #projek_tempatan #wow_malaysia #ipostprecious #wow_hdr #liveauthentic #twt_insta #wow_natura #igersmalaya #skatikubentes #igersganu #projekwaghih #huntgram #hakhada #vsco #vscocam #vscokita #RakanSepenjenayah #kolumpo_igers #igerscheras
180 44 1 2w
Havoc Giler This Week
afiq_sazali61
Kawdu bak hang @zarnizar 😘😘😘
zarnizar
Gmbaq lamaaa jaa ni @afiq_sazali61 oi... Hangpa lg kawdu
. | HAVOC RANGERS THIS WEEK | | GIVE.ME.5iVE | 👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏 CHECK OUT THEIR FEED FOR BETTER IMAGES . @txrxbs @s_areja @haqis_fila @dopeklitx.co @__yongg . Holla igers, are you enjoy meeting new friends. Share with us your instameet project. So the best shot will get highlight on our page. Yes, it's open to all igers. No border, no limit, just enjoy. Please use our hashtag 🔃 #wow_havoc 🔃 "Don't worry, Be HAVOC" #igersmalaysia #VSCOmalaysia #ikutcarakita #gf_malaysia #ic_wow #my_genggua #hakhada #own_acc #projek_tempatan #wow_malaysia #ipostprecious #wow_hdr #liveauthentic #twt_insta #wow_natura #igersmalaya #skatikubentes #igersganu #projekwaghih #huntgram #hakhada #vsco #vscocam #vscokita #RakanSepenjenayah #kolumpo_igers #igerscheras
162 16 5 2w
Havoc Rangers this Week
dzulismyname
Yeahhh...👏👏👏 @haqis_fila
haqis_fila
Hehe. Tq 😊🙏🙏 @dzulismyname
. @wow_malaysia menjemput semua igers untuk berkongsi saat-saat manis Lebaran 2015 anda bersama kami. Gunakan hashtag #wow_best_raya . Tak kisahlah, gambar persiapan raya, shopping raya, attitude raya, fesyen raya, kuih raya, majlis sambutan raya, solat Hari Raya atau apa saja. Jom kongsikan bersama. . "Raikan Hari Raya dengan penuh rasa syukur. Selamat Hari Raya. Maaf Zahir & Batin. Salam Kosong-kosong" Dari kami #wow_Malaysia
168 7 1 2w
stupendousphotography
Awesome post 😉
gaya.nbrenz
Awesome foto :D

loading