Aleksandar Vučić @buducnostsrbijeav
18 Posts
34k Followers
46 Following
Aleksandar Vučić - Predsednik Republike Srbije - The President of the Republic of Serbia
18 Posts
34k Followers
46 Following
Aleksandar Vučić - Predsednik Republike Srbije - The President of the Republic of Serbia
Za uspomenu iz Ženeve! - Jasmin Ademović iz Omoljice, kao pripadnik švajcarske policije obezbedjivao je predsednika Vučića tokom njegovog boravka u Ženevi.
1k 20
"Za nas je važno da dobijemo prezicne i jasne odgovore kakvu budućnost želi Evropa u regionu. Dobro je da su potvrdili jasnu i nedvosmislenu podršku evropskom putu svih naših zemalja. Mi ćemo da nastavimo sa reformama zbog naših građana i svega onog što je važno, ali i zbog želje da budemo članica EU. Nisam krio da ćemo nastaviti da sarađujemo i radimo sa svima. Imao sam dobre razgovore sa članovima Svetskog ekonomskog foruma i EBRD. Sve su to važne stvari za nas. Sutra je za Srbiju i njene građane veliki i najlepši dan, dan kada otvaramo auto-put." - Predsednik Vučić nakon učešca na skupu Strateški dijalog o Zapadnom Balkanu, u ogranizaciji Svetskog ekonomskog foruma.
785 12
Strateški dijalog o Zapadnom Balkanu u organizaciji Svetskog ekonomskog foruma. #WEF
900 16
Predsednik Republike Srbije Aleksandar Vučić sastao se u Ženevi sa predsednikom Evropske banke za obnovu i razvoj Sumom Čakrabartijem.
1k 12
Predsednik Republike Srbije Aleksandar Vučić sastao se jutros u Ženevi sa predsednikom i članom UO Svetskog ekonomskog foruma (WEF) Bergeom Brendeom i članicom Izvršnog komiteta Svetskog ekonomskog foruma, rukovodiocem za Evropu i Evroaziju Martinom Larkin. Predsednik Vučić izrazio je nadu da će 2020. godine u Srbiji, u saradnji sa Svetskim ekonomskim forumom, biti otvoren Regionalni centar za 4. industrijsku revoluciju, što bi bilo od ogromnog značaja za Srbiju.
1k 20
"Počele bilaterale u Ženevi." - Predsednik Vučić sa predsednikom i članom Upravnog odbora Svetskog ekonomskog foruma Bergeom Brendeom.
1k 46
Punjene paprike kao okrepljenje pred put u Ženevu.
4k 210
Gradimo auto-puteve koje smo godinama sanjali! Možemo da budemo ponosni na modernu i najsavremeniju saobraćajnicu, Koridor 10 istočni krak, koju otvaramo u subotu, 9. novembra, a koja će biti za našu decu i budućnost! Uspeli smo da izgradimo nešto tako veliko, moćno i lepo, što nadilazi naše snove!
1k 35