Aleksandar Vučić @buducnostsrbijeav
Aleksandar Vučić - Predsednik Republike Srbije - The President of the Republic of Serbia
0 Posts
0 Followers
0 Following
Aleksandar Vučić - Predsednik Republike Srbije - The President of the Republic of Serbia
U pauzi između sastanaka sa evropskim predstavnicima i svog tima za unapređenje životne sredine pomagao zaposlenima u kuhinji Predsedništva i uživao u mirisu sarme koja se priprema za ponedeljak. Hvala divnim kuvaricama Jovanki Petrović i Gordani Nenadović, kao i Šćepanu Reljiću, što im nije teško da subotom rade i što uvek pripreme najbolju hranu za zaposlene i naše goste.
0 0
"Imali smo dobre razgovore, bilo je više tema na stolu, ključni zaključak je da je nasušna potreba srpskog naroda, ma gde da živi, očuvanje mira i političke stabilnosti na Balkanu. Naš posao je da učinimo sve što je u našoj moći da to očuvamo. Razgovarali smo saradnji Srbije i BiH i o provođenju u delo naših zajedničkih planova. Uskoro ratifikujemo kreditni aranžman koji imamo sa Turskom oko izgradnje auto-puta Beograd-Sarajevo i u potpunosti krećemo u obavljanje radova na deonici Kuzmin-Rača. Srbija gradi most prema Republici Srpskoj i BiH, mi smo spremni da vidimo kako da pomognemo dalje našim partnerima iz Republike Srpske i BiH u izgradnji auto-puta prema Bjeljini. Razgovarali smo o onome što smo obećali građanima opštine Drvar i 29. januara biću gost predsednika Dodika u Drvaru. Kompanija Jumko otvara svoj pogon tekstilne industrije i Komercijalna banka svoju podružnicu i veoma sam im zahvalan na tome."- Predsednik Vučić nakon sastanka sa srpskim članom Predsedništva BiH Miloradom Dodikom.
0 0
Upravo je počeo sastanak predsednika Vučića i srpskog člana Predsedništva BiH Milorada Dodika.
0 0
"Srbija više ne stoji u mestu, mi danas najbrže napredujemo, naša stopa rasta biće jedna od najvećih u Evropi sa 4 odsto rasta, a 3,5 odsto su bile prognoze. Borim se za radnike i da povećamo minimalac. Srbiji pada nivo javnog duga, a istovremeno su nam investicije sve veće. Nezaposlenost je jednocifrena. Posvetiću se tome kako penzije da nam rastu. Moj posao je da govorim o važnim nacionalnim pitanjima. Imali smo rekordnu godinu što se tiče investicija, najbolja godina u istoriji Srbije, kao što danas imamo najveće plate i penzije, ali to nije dovoljno, zato nastavljamo da radimo. Svakoga dana otvaramo novi pogon." - Predsednik Vučić bio je gost emisije @jutronaprvoj.
0 0
"Neka je sa srećom, Džoni!" - Svetsku premijeru na ovogodišnjem Berlinskom filmskom festivalu imaće film Minamata, američkog reditelja Endruja Levitasa, objavljeno je u utorak, u Berlinu. Ovaj film, u kome glavnu ulogu igra čuveni američki glumac #Joh#JohnnyDepp sniman je prošle godine u Srbiji. Predsednik Vučić je u martu 2018.god posetio filmsku ekipu i tom prilikom sa Džonijem Depom razgovarao o promociji Srbije kroz filmske projekte. "Good luck, Johnny!" - The film 'Minamata', directed by Andrew Levitas, will have its world premiere at this year's Berlin Film Festival - the news was released on Tuesday in Berlin. This film, starring the famous American actor #JohnnyDepp, was filmed last year in Serbia. In March 2018, President Vučić visited the film crew when he talked with Johnny Depp about the promotion of Serbia through film projects.
0 0
"Velika mi je čast što sam danas ovde na otvaranju pogona za toplo cinkovanje i čestitam svima, zahvaljujem se i nemačkim i mađarskim prijateljima na stalnom investiranju u našu zemlju. Bečej će biti mnogo bolje mesto za život. Potrebno je bilo mnogo truda i rada ovim ljudima da ulože 7,5 miliona evra, da pokažu kolika im je želja da unaprede svoje poslovanje, da zaposle više od 700 radnika. Važno je da ljudi koji su investirali u Srbiju, nastavljaju da investiraju u našu zemlju. To pokazuje da su zadovoljni uslovima u kojima rade, da smo napravili dobar ambijent, pristojan u kome oni mogu da zarađuju i u kome naši radnici mogu da očekuju bolja primanja i bolji život za sebe i svoju decu. To je ono što donosi bolji život ljudima i bolji standard." - Predsednik Republike Srbije Aleksandar Vučić prisustvovao je svečanom otvaranju novog pogona fabrike Knott Autoflex Uug d.o.o. u Bečeju.
0 0
Predsednik Vučić obišao je nove pogone fabrike Knott Autoflex Uug d.o.o. u Bečeju.
0 0
Predsednik Republike Srbije Aleksandar Vučić prisustvuje svečanom otvaranju novog pogona fabrike Knott Autoflex Uug d.o.o. u Bečeju.
0 0