Mengapa Perlu Turun Berat? Cuba listkan WHY ANDA?? Dan buat tindakan anda segera jika anda berjaya tulis at least 3 reason itu . . Apa yang saya dapat jika ideal ❤mudah nak beribadat ❤dapat pakai baju tanpa tersembol mana yang patut disorok ❤ bebas shopping baju kat semua kedai ❤ bebas try semua cutting dan warna idaman ❤ badan rasa ringan dan bertenaga! ❤ kawan2 jeles dengan perubahan berlaku..aishh ni bagi semangat jer 🤣 ❤ Keyakinan lebih tinggi nak jumpa semua orang ❤Paling best bila orang sampai dah tak cam! Semakin Muder😍 . YEAR END PROGRAM. DECEMBER IS COMING TO YOU‼️ Klik link di bio ig untuk mendaftar✅ Jom turun 5-10kg* sebulan & capai ideal weight sebelum 2020 🔥 . Coach Ct @ct.nahariah +60 111 1972 979 10 years’ experience in weight management coaching. Mom of 6| Lost 30kg* | Age 42 . . #iamnew #teammommyct #mynewmechallenge #menusihat #menudiet #cabarankurus #handsockmurah #home #kebayamodern #jalanjalan #makananpedas #dietmalaysia #familymart #ariani #telekungsk #ramping #mua #shawlcantik #bertunang #bersalin #nakcantik #jubahbesar #jubahplussize #jalanjalancarimakan #makanmakan
0 0
SEKALI SEKALA GEGAR LEMAK SAMBIL MENARI BEST JUGAK😍 . Saya mencari anda yang SERIUS NAK KURUS SEBELUM 2020. Yg aim nak pakai baju raya saiz M @ S....haaaaaa, inilah masanya. Jom berubah & bertindak sekarang💪🏻 . Click link Di bio ig @coach.hana.sue utk detail program. Slot DECEMBER kini sudah dibuka!! 🔥🔥 . #gemokisawesome #jalanjalancarimakan #eatcleanmalaysia #sayanakcantik #icanseeyourvoicemalaysia #nakkuruscarisaya #dramasangat #meleTop #kurusdarirumah
2 0