SHQIPËRIA QË NUK BËN LAJM NË MEDIA është një vend ku punohet, prodhohet, eksportohet, zhvillohet ekonomia e familjeve që i përkushtohen të ardhmes, duke e nxjerrë fitimin nga puna edhe aty ku duket sikur s’ka asnjë mundësi😊 Ja një nga shumë e shumë shembujt e kurajos, besimit dhe punës së ndershme, në majë të maleve e në mes të një bukurie magjepsëse, ku një ngrehinë e vjetër mbijetese, sapo është kthyer në një agroturizëm fitimprurës, nga Jaho Xhebro e familja e tij, me mbështetjen e qeverisë shqiptare, përmes Agjencisë së Zhvillimit Bujqësor e Rural🤝 Tanimë nuk është më kjo familje që duhet të gjejë rrugët e pamundura për të nxjerrë prodhimet e pakta në treg, po janë vizitorët vendas e të huaj që marrin rrugën deri atje, për të shijuar natyrën e mrekullueshme dhe ushqimet bio të zonës, duke thithur ajrin e pastër të Nivicës🌳 #RESPEKT🙏 #ShqipëriaqëDuam🇦🇱☀️ @ediramaal
66 1
KANTIERI I MATERNITETIT TË RI në Lezhë,një premtim i dhënë 30 vjet dhe i mbajtur vetëm nga NE QË BËJMË ATË QË THEMI dhe THEMI ATË BEJMË🤝 #ShëndetësiaqëDuam👩‍⚕️🤗👨🏻‍⚕️ #ShqipëriaqëDuam🇦🇱☀️
7 0
E KEQJA BEN LAJM E MIRA JO, ky është bërë rregulli i kohës që jetojmë, por lejomëni të ndaj me ju lajmin e mirë për Rogenin e vogël 9 vjeçar dhe prindërit e tij 🤩 Nga ekzaminimi i sapo kryer me rezonancën e fjalës së fundit të teknologjisë në QSUT, Rogeni rezulton i shëruar nga një sëmundje shumë e rrezikshme🙏 EKIPI MJEKËSOR SHQIPTAR i #radioterapisë #neurokirurgjisë dhe #onkopediatrisë realizuan për herë të parë në Shqipëri, trajtimin me radioterapi të specializuar të një pacienti në moshë pediatrike, nëpërmjet akseleratorit linear në Spitalin Onkologjik në QSUT👩‍⚕️🤗👨🏻‍⚕️ #RESPEKT🙏🏻 #ShqipëriaqëDuam🇦🇱☀️
4 0
Ministrja @belindaballuku së bashku me drejtorin e OST @skerdidrenova kanë inspektuar punimet për rikonstruksionin e nënstacionit të 📍Kajanit në Belsh, në të cilin janë implementuar teknologji të fundit të cilat përdoren në sektorin e ⚡energjisë. Monitorimi i këtij nënstacioni do të bëhet nga zyra qendrore e Tiranës duke parandaluar dhe ✔zgjidhur në një kohë të shkurtër çdo defekt të mundshëm. Nga ky investim përfitojnë 4000 👨‍👩‍👧 abonentë të kësaj zone ku veç përmirësimit të cilësisë së energjisë, projekti parashikon edhe ndërtimin e rrugës që lidh Kajanin me rrugën nacionale. #MIE⚡ #OST #shqipëriaqëduam🇦🇱☀️
199 1
#Repost @infrastruktura.energjia • • • • • • Vlerësuesit më të mirë për matjen e performancës janë 👫qytetarët. 511 📞telefonata rastësore në 13 drejtori rajonale të @dpshtrr_albania , për të matur perceptimin e publikut mbi shërbimin në sportele! Numri i madh i rasteve të ✔zgjidhura me sukses dhe brenda një kohe të shkurtër, është motivues për të përmirësuar edhe më shumë shërbimet. #MIE⚡ #DPSHTRR #shqipëriaqëduam🇦🇱☀️
11 0
Vlerësuesit më të mirë për matjen e performancës janë 👫qytetarët. 511 📞telefonata rastësore në 13 drejtori rajonale të @dpshtrr_albania , për të matur perceptimin e publikut mbi shërbimin në sportele! Numri i madh i rasteve të ✔zgjidhura me sukses dhe brenda një kohe të shkurtër, është motivues për të përmirësuar edhe më shumë shërbimet. #MIE⚡ #DPSHTRR #shqipëriaqëduam🇦🇱☀️
100 1
Përpara Vitit të Ri do të ulet në pistën shqiptare edhe "Naimi" 🦅, për destinacione të tjera europiane. #shqipëriaqëduam🇦🇱☀️
102 0
Mrekullitë ndodhin 🙏🏼 Po, një mrekulli është çfarë ka ndodhur me Aronin e vogël 2-vjeçar🤩 Pas përpjekjeve në kufijtë e të pamundurës së ekipeve mjekësore të Traumës, Djegie-Plastikës, Kirurgjisë Infantile dhe pastaj në Reanimacionin e QSUT-së, sot vogëlushi ka dalë nga rreziku për jetën, pas një aksidenti që sipas çdo gjase, ishte vdekjeprurës🤗 Rekuperimi mbetet i vështirë, por Ogerta dhe mjekët do ta ndjekin hap pas hapi ecurinë e Aronit, për çdo kurë të specializuar e ndihmë që do të ketë nevojë, 24 orë në 24🤝 #RESPEKTpërBLUZATeBARDHA🙏 #ShëndetësiaqëDuam👩‍⚕️❤️👨🏻‍⚕️ #ShqipëriaqëDuam🇦🇱☀️
3 0