Alhamdulillah πŸ₯° Orang kata , kalau dah fall in love mesti panjang taip whatsapp kan? Bila dah fall in love dengan chocojerr ini camni lah jadinya πŸ’• Alhamdulillah customer happy, kami ? Laaagi happy 😍 . . . #chocojardungun #chocojarmarang #chocojarmurah #makanviralmalaysia #makananviralmalaysia #jommakan #viralfoodmalaysia #jjcm #jalanjalancarimakan #chocolatelover #foodporn #foodlover #fvmakanmana #merdeka62 #chocojarkualaberang #makananterengganu #sekmung #sekpenyu #makansedapterengganu #codmakananterengganu #kedaimakanterengganu #chocojerrviral #chocojerrkualaterengganu #kitadealsampaijaddi
3 0
Alhamdulillah 😍 . Haa tu lah, dah fall in love dengan chocojer ni memang akan cerita panjang lebar tao betapa sedappp nya chocojer ni. . Yang tak makan coklat pon boleh suka dengan chocojerr ni. Memang tak manis dan tak muak langsung. Sedapp rangup! . Rugi ke rugi sangat kalau tak grab awal-awal ni korang? Meh selit order sorang satu cepat πŸ˜† . #chocojardungun #chocojarmarang #chocojarmurah #makanviralmalaysia #makananviralmalaysia #jommakan #viralfoodmalaysia #jjcm #jalanjalancarimakan #chocolatelover #foodporn #foodlover #fvmakanmana #merdeka62 #chocojarkualaberang #makananterengganu #sekmung #sekpenyu #makansedapterengganu #codmakananterengganu #kedaimakanterengganu #chocojerrviral #chocojerrkualaterengganu #kitadealsampaijaddi
2 0
Happiness is when you eat #cho#chocojerrviral and the chocolate melts in your mouth together with the crunchiness of the cereal. Feel it. Taste it. It will take out the happy hormone and make you smile and positive all day! Morningg guys. ❀️ . . . #chocojardungun #chocojarmarang #chocojarmurah #makanviralmalaysia #makananviralmalaysia #jommakan #viralfoodmalaysia #jjcm #jalanjalancarimakan #chocolatelover #foodporn #foodlover #fvmakanmana #merdeka62 #chocojarkualaberang #makananterengganu #sekmung #sekpenyu #makansedapterengganu #codmakananterengganu #kedaimakanterengganu #chocojerrviral #chocojerrkualaterengganu #kitadealsampaijaddi
8 0
Assalamualaikum. Salam Jumaat. Jangan lupa doa banyak2 hari ni. Dan jangan lupa setiap apa yang kita buat Allah ada. Allah nampak. Dan sesungguhnya Allah tolong kita dalam semua yang kita buat. Allah sayang kita. Tak pernah ada kepahitan yang Allah bagi pada kita. Yang ada hanyalah ujian untuk kemanisan di kemudian hari. Allah. Tiba2 Ama jadi ustazah hari ni. Hehe semoga semua urusan kita dimudahkan hari ni dan semoga Allah kurniakan rezeki yang melimpah ruah buat Amalia Hasyyati πŸ₯°. Aminn. . . #chocojardungun #chocojarmarang #chocojarmurah #makanviralmalaysia #makananviralmalaysia #jommakan #viralfoodmalaysia #jjcm #jalanjalancarimakan #chocolatelover #foodporn #foodlover #fvmakanmana #merdeka62 #chocojarkualaberang #makananterengganu #sekmung #sekpenyu #makansedapterengganu #codmakananterengganu #kedaimakanterengganu #chocojerrviral #chocojerrkualaterengganu #kitadealsampaijaddi
7 0