Alhamdulillah ๐Ÿฅฐ Orang kata , kalau dah fall in love mesti panjang taip whatsapp kan? Bila dah fall in love dengan chocojerr ini camni lah jadinya ๐Ÿ’• Alhamdulillah customer happy, kami ? Laaagi happy ๐Ÿ˜ . . . #chocojardungun #chocojarmarang #chocojarmurah #makanviralmalaysia #makananviralmalaysia #jommakan #viralfoodmalaysia #jjcm #jalanjalancarimakan #chocolatelover #foodporn #foodlover #fvmakanmana #merdeka62 #chocojarkualaberang #makananterengganu #sekmung #sekpenyu #makansedapterengganu #codmakananterengganu #kedaimakanterengganu #chocojerrviral #chocojerrkualaterengganu #kitadealsampaijaddi
5 0
Alhamdulillah ๐Ÿ˜ . Haa tu lah, dah fall in love dengan chocojer ni memang akan cerita panjang lebar tao betapa sedappp nya chocojer ni. . Yang tak makan coklat pon boleh suka dengan chocojerr ni. Memang tak manis dan tak muak langsung. Sedapp rangup! . Rugi ke rugi sangat kalau tak grab awal-awal ni korang? Meh selit order sorang satu cepat ๐Ÿ˜† . #chocojardungun #chocojarmarang #chocojarmurah #makanviralmalaysia #makananviralmalaysia #jommakan #viralfoodmalaysia #jjcm #jalanjalancarimakan #chocolatelover #foodporn #foodlover #fvmakanmana #merdeka62 #chocojarkualaberang #makananterengganu #sekmung #sekpenyu #makansedapterengganu #codmakananterengganu #kedaimakanterengganu #chocojerrviral #chocojerrkualaterengganu #kitadealsampaijaddi
4 0
Happiness is when you eat #cho#chocojerrviral and the chocolate melts in your mouth together with the crunchiness of the cereal. Feel it. Taste it. It will take out the happy hormone and make you smile and positive all day! Morningg guys. โค๏ธ . . . #chocojardungun #chocojarmarang #chocojarmurah #makanviralmalaysia #makananviralmalaysia #jommakan #viralfoodmalaysia #jjcm #jalanjalancarimakan #chocolatelover #foodporn #foodlover #fvmakanmana #merdeka62 #chocojarkualaberang #makananterengganu #sekmung #sekpenyu #makansedapterengganu #codmakananterengganu #kedaimakanterengganu #chocojerrviral #chocojerrkualaterengganu #kitadealsampaijaddi
8 0