Settle COD . Semalam order 1tub. Arini repeat order 3tub terus😱 Terima kasih sudi beli. kalau nak pos pon boleh ye🤗 . Kita punya CRISPY CHOCO TUB bukan biasa biasa tapi LUAR BIASA😱‼️ . . Tak percaya ? Cuba dulu dan anda akan tahu segala jawapannya kenapa kita cakap crispychocotub kita luar biasa😋 Boleh klik link dkt bio untuk order 🥰 . #cri#crispychocotubngganu #crispychocotubmalaysia #crispychocotub #crispychocojar #chocojarterengganu #crispychocotubkelantan
2 0
Settle COD . Terima kasih sudi beli. kalau nak pos pon boleh ye🤗 . Kita punya CRISPY CHOCO TUB bukan biasa biasa tapi LUAR BIASA😱‼️ . . Tak percaya ? Cuba dulu dan anda akan tahu segala jawapannya kenapa kita cakap crispychocotub kita luar biasa😋 Boleh klik link dkt bio untuk order 🥰 . #cri#crispychocotubngganu #crispychocotubmalaysia #crispychocotub #crispychocojar #chocojarterengganu #crispychocotubkelantan #chocojarmurah
4 0
Baby Crunch . All time favourite.... Antara perisa yang sentiasa mendapat sambutan ramai. Sentiasa menjadi pilihan setiap peringkat umur. Yg penting sentiasa SOLD OUT. Baby crunch yang RANGUP. Baby crunch yang SEDAP. . Baby crunch ni didatangkan dengan 2 perisa iaitu: . 🍫Milk chocolate 🍫Dark chocolate . Kalau buat makan depan tv ke sambil layan movie ni, memang sekejab je habis sebalang.. 😍😍 . #chocojar #cho#chocolelehhelina #chocoleleh #chocolate #chocojarmurah #chocojarviral #chocojarsedap #chocojarterengganu #chocoriceterengganu #chocolelehterengganu #chocojarmarang #chocoricemarang #chocojargongbadak #chocoricegongbadak #terengganu #codterengganu #codkualaterengganu #anokganu #codmarang #codgongbadak #sedap #pantaikekabu #drawbridge #kualaibai #agentterengganu #agentchocoleleh #milkchoc #darkchoc #babycrunch
3 0
C H O C O K I E S . Chocokies ini antara yang TOP DEMAND sekarang ni. Bak kate pelanggan jarang jumpa chocojar mcm chocokies ni. RARE betul. Tersenyum kite dengar tau. 😘 . Chocokies ini didatangkan dengan 2 perisa iaitu: . 🍫Milk chocolate 🍫Dark chocolate Jadi terpulang pada anda semua nak pilih perisa coklat yang mana. Kalau confius, boleh cuba dua-dua dlu. Lpas tu baru tau yang anda semua suka.. . Kalau nak cakap pasal rangup ke tak tu. Setakat ni banyak feedback cakap RANGUP SANGAT2. MEMANG TAK CARI YANG LAIN DAH. So kalau anda semua rasa betul ke ni? Rangup ke? Jadi anda semua boleh cuba dlu, baru kasi reviews ikhlas pada kami.Antara yang tak rugi untuk mencuba. 😍 . #chocokies #chocojarmurah #chocojarviral #chocojarsedap #chocojarterengganu #chocoriceterengganu #chocolelehterengganu #chocojarmarang #chocoricemarang #chocojargongbadak #chocoricegongbadak #terengganu #codterengganu
4 0
😍BUBBLE RICE WHITE CHOC + OREO CRUMB TOPPING😍 . Satu-satunya perisa WHITE CHOC yang khas kami sediakan untuk anda semua. Tiada yang lain, hanya bubble rice sahaja.. . White choc ni of course coklat yang berwarna putih 😁. Rasa white choc ni sangat sedap, manis2 berlemak gituu. Dicampur pulak dengan oreo crumb. Umppphh memang terangkat lah. Org putih cakap Complete each other. . #bubblericewhitechoc #agentterengganu #agentchocoleleh #cho#chocojarl #chocojarsedap #chocojarmurah #posseluruhmalaysia #chocojar #cho#chocolelehhelina #chocoleleh #chocolate #chocojarterengganu #chocorice
4 0