So lately I’ve been trying to figure out what I want for @issa.fun.pop. Aside from collecting, the plan was to showcase my collection, provide news, & unboxings to the collector community. Somewhere along the way I became overwhelmed with juggling too many things at once. I’ve come to the conclusion that this isn’t a sprint and pacing & consolidation is key. Thanks to those who have stuck around and followed this page during my hiatus & here’s to an increase in content. This concludes my rant! *[FULL VIDEO LINK IN BIO]* #issafunpop #gamestop #mysterybox / // /// #funko #funkoig #funkoaddict #funkopop #funkopopvinyl #funkovinyl #funkogram #popvinyl #popvinyls #vinylgram #toycollector #toygram #collectible #funkocollector #funkomania #funkofamily #originalfunko #fun#funkofunatic #popfunko #funkopops #funkofunatic #collectibles #contentcreator #collection #toys #youtube #blackfriday
0 0
:-: Oh My Freaking Lan.. Just recently met one of my Favourite Content Creator on YoutTube @alonzolerone man man man. I was so hype, lost of words. Never thought I would meet a person absolutely Love. This dude is one of the reasons I wanted to do YouTube Honeslty.. Much Love and Respect to this my brother. This was a moment come true. Oh yeah Nice car Btw Iowa's talking about it before you came in. 😂 #youtube #contentcreator #halarious #alonzo #iammrwack #hype #moment
2 0
Dibalik sebuah content ada seseorang yang berjuang untuk memberikan yang terbaik dalam menyampaikan pesannya.. iya mereka adalah para "mimin" cantik dan "mimin ganteng" social media JNE. Bertemu dengan tujuan yang sama yaitu selalu menjadi lebih baik dari sebelumnya. . . #jne #connectinghappiness #jnecikarang #jnemendan #jnebandung #jnetangerang #jnekarawang #jnetasikmalaya #jnesolo #jnemagelang #jnecilacap #jnejogja #jnesurabaya #jnebalikpapan #jnesemarang #jnemadiun #contentcreator #mimin #srikandijne #ksatriajne
14 0
@foureyesfurniture is definitely an inspiration for me when it comes to my video outros. The outro is actually a great opportunity to reflect on what I like/dislike about a build, its theme, what I learned, and what I want the viewer to take away. Excerpt from my video on making a bent lamination and woven leather catchall, #linkinbio ! Thanks for being an inspiration, Chris.
0 1
Pernah ga sih liat designer underestimate ke designer lain nya cuma karna tools yang dia pakai? Menurut aku apapun aplikasi design yang kita pakai, apapun merk dan tipe laptop yang kita pakai bukan sepenuhnya penentu skill kita udah di level mana. Banyak designer professional yang butuh laptop spec tinggi karena alasan kenyamanan dan memang mereka mampu belinya ya 😅 dan kalo emang tools yang kamu pakai saat ini masih seadanya (seperti aku) gausah minder dan berkecil hati ya, soalnya yang aku tau banyak banget kok dari kita yang karya nya keren2 juga, justru itulah hebatnya kita bisa bekerja dengan tools seadanya kan 😎. Contoh juga nih, selebgram pun ga harus punya kamera spec bagus, atau editan video profesional, pake hp seadanya pun banyak yang bagus kan. Yang penting keahlian mereka bikin konten yang keren. So, intinya yang terpenting adalah skill orang dibalik toolsnya, bukan tools nya yang penting ya. . #toolsarejusttools #mus#muslimahgner #contentcreator #designergirl #muslimah #hijabers #fashion #fashionillustrator #graphicdesigner #coreldraw #adobeillustrator #illustrator
1 0