NI BUKAN FEEDBACK TIPU TAU..❗ NI SEMUA KAMI TERIMA IKHLAS DARI PENCINTA SAMBAL DSMU..❤ . #DSMUfeedback Alhamdulillah..Thank you so much for your support ❤ . Haa, u all baca sendiri feedback ni, kan dah cakap tak rugi pun beli..ni semua feedback ikhlas dari Pencinta Sambal DSMU..😍 . So, u olls tunggu apa lagi? Cepat lah order..!Mana yang belum rasa tu, mai la cuba..tak rugi tau, sebab semua sambal sedap rasanya..Stok banyak laku keras ni..Kalau habis kena tunggu lah ye..😁 . Perghhh..Serius sedap sangat sampai TERANGKAT!!👍👍 Whatsapp : +60196677839 Instagram : @delicioussambalmakuda Facebook : The Delicious Sambal Mak Uda . #sambalinstant #sambaltravel #sambalhomemade #cookwithlove #sambalviral #delicioussambalmakuda
0 0
Assalamualaikum Harini kita bako ayam, bako jagung & bako macam2. Dah macam piknik plak kan. Sebenarnya tak sabo nak terai guna Disposable Grill @pri@primegrillmy. Siyes best sebab result sama cam bako pakai arang. Rasa smokey2 gittewww..lagi satu tak sepah2, bersih je & selamat👍 . Saiz grill ni besar sikit dari kertas A4 je, so senang nak bawak mana2. (full pic boleh swipe no.5). Sesuai untuk piknik, grill, bbq, guna kat rumah pon bleh, tak payah penat nak cuci dapo 😆 . Material dari cupboard, bamboo & batu lava, so kurang risiko terbakar. Pas tu ada arang khas (swipe pic no.6). Boleh guna lebih 60min. Lepas arang padam pon still panas sampai 60min. Boleh bako macam2 la . Disposable, tapi bleh je guna selagi elok. Just ganti arang je. Nanti kita share video cara guna on next post ya. Stay tune gaissss😉 . Disposable Grill ni korang bole beli dekat; IG; @primegrillmy W/A; 011 2311 3230 . #disposablegrill #piknik #ayambakar #jagungbakar #kentangbakar #capsicum #awakmakanape #rasashare #food #sukamasak #sayamasak #carasaya #mystyle #cookgram #foodiegram #ins#instafooda> #instafood #instacook #homecook #masakdarihati #cookwithlove #asiancook #makananmalaysia #foodpornmalaysia #foodphotography #foodblogger #mahn #ctdk
8 2
Ever open a jar/container of salsa and it’s bland as all get out? Could be spicy, but the rest of the flavors super muted and dull. It happens...it happened to me last night, and it has happened to me soooo many times. How about you? _____ I do like to make my own salsa often, but for convenience, as well as trying out small brands, I end up stuck with bland salsa from time to time that would otherwise likely end up in the trash eventually. ____ Not last night. I had unexpected guests come over, and I wanted to bump up the meal with some chips and salsa to make dinner go a little further. I added the ho-hum salsa to a saucepan and added about 2 heaping tablespoons of Mesa de Vida Smoky Latin Cooking & Seasoning sauce to it, then simmered on low for 10 minutes. _____ It was AMAZING. The salsa was full of life and flavor, it got rave reviews from everyone, and I’m so happy to never toss out another jar of bland salsa again! I’m also going to try this trick when I make a TON of pico de gallo 🍅🧄🌶🌱and want to make it last a bit longer by cooking it down. _____ Plus, even though you’ve taken some help from the store, you can totally claim you made it. 😉 _____ Mesa de Vida makes everything better! And it’s not just a recipe starter, this ultimate kitchen hack does so much more! Try adding a spoon or two of the thick, rich, concentrated veggie/fruit/spice/herb blends to as a seasoning blend and take anything you make to the next level, and add a global gourmet twist! Get some today! _____ #LiveDelicious #RealFoodRecipes #WholeFoodsFinds #delicioushacks #FindItAtWholeFoods #healthycooking #bringlifetoyourtable #sodelicious #cookwithlove #madewithlove #flavor #seriousflavor #healthyfoodie #realfoodie #wholefoodies
4 0
FIRST off done judge me cause all of my pepper on my taters, SECOND the smell of this meat in the morning had me totally ready to eat at 7am. THIRD this dinner was super simple to make, not a lot of dishes and was perfect 👌 for this cold weather. Mississippi pot roast with garlic mashed potatoes & corn. . . . #dinner#coldweather#perfectdinner#foodporn#foodie#easydinner#nomess#crockpot#crockpotmeals#crockpotrecipes#mississippipotroast#potroast#mashedpotatoes#corn#garlicmashedpotatoes#yummy#deliciousfood#coldweatherfood#chicksthatcancook#loveblackpepper#nojudgment#cookwithlove
12 3