ELITE 2 SPIRIT & VILLAS - DHERMI - VILA ME QERA - DHOMA ME QERA - PARKING I GARANTUAR Nje ambient i vecante dhe shume i bukur per te shijuar ditet e nxehta te veres me familje tuaj apo me shoqerine. Ambiente shume te pastra dhe teper komode. JU MIREPRESIM ! Tel: 069 44 45 710 Adr: RRUGA E KOMPLEKSIT ZBOGO, DHERMI, VLORË #Elite2Spirit & #Villas #Dhermi
18 0
Nga mali Munelles Puke,nga duket dhe deti Adriatik👉Mirdite .ehehe ska vetem Vlora perendime te bukura🙂 Material marre pak hua nga fotograf dhe natural loveri Ilir Shyti... un kam ulur ne 0.4 shpejtesine dhe shtuar nocturne ne sfond (qe te pakten te them bera nja dy gjera🙂) Ndiqeni Ilirin meriton . #vlore_albanial #vlo#vlorabeach #vloracity #vloraime #explorevlora #sharevlora #timelapse #timelapsevideo #vlorealbania1 #coloursofvlore#dhermi #vloraalbania #vloramagjike #visitvlora #vlore2018 #detivlores #vlorabeach #lungomarevlore #visitvlora2019🇦🇱#albaniaturism#detiadriatik #placeofbeauty #bregdetiivlores💙 #qytetivlores #nuvole #nuvolebianche #qiell #perendimi #tra#tramontotimelapse #tramonti #tramonto
124 2
Is not Carpi Italy or any Greek island it is Albania 🇦🇱 Nuk eshte Itali apo Greqi eshte Shqiperia #alb#albaniader #albania #alb#albanian #albanian #albanianwedding #albania🇦🇱 #Greece #Santorini #Mykonos #capri #paris #borabora #maldives #europe #balkan #the#theth #dhermi #vlore #berat #belesh #tirana #durres #elbasan #theth #shkoder #tropoja #prishtina #tetova #kosovo #kosova #prizren Credit: @tringakastrati
13 0