Assalamualaikum wbt Salam jumaat yg barakah . Di pg yg mulia ni jap lg hakak akan berkongsi berita gembira dgn kwn2 semua . Stay tune 😍 . #TreasureSugar #TreasureSwiss3in1 #TreasureSand #TreasureDrop #TreasureLifeSyrup #DietSihat #PenggantiGulaRendahKalori #EatCleanMalaysia #MenuSihat #HealthyFood #IntermittentFastingMalaysia #SukuSukuSeparuh
0 0
Egg tuna wrap again #eat#eatcleanmalaysia #eatclean
0 0
Teaser dulu 🤣🤣🤣. . Serius tau baju semua dah besar. Nak alter tapi tailor buzy. Sebenarnya leceh alter baju ni 😆. . Korang tak nak ke tukar saiz S menjelang 2020? Saya dah pakai S. Husband cakap jangan sampai XS pulak lps ni 😂 . Intake baru kini dibuka‼ Klik link di bio ig @afi@afiza_hani untuk mendaftar⚡ . Jom turun 5-10kg* sebulan & capai ideal weight sebelum 2020 🔥 Nak kurus kena ada ilmu 📚 . ✔ 1 to 1 personal coaching ✔ Support group mentoring & coaching ✔ Meal plan 25 hari resepi sihat & video ✔ Combo workout ✔ Groceries checklist . Follow ig 👉 @afiza_hani . Afizan Sakir +6012-7823422 Mom of 3 | Lost 15kg* | Age 41 . Team @coachfatihahyasin . *Individual results are not typical and may vary . #theycallmefitmom #getfitnowonline #healthyfood #wei#weightlosschallenge #slimmingworld #jomkurus #feelyoungforever #onlinecoaching #protein #plussize #ootd #food #artismalaysia #eatcleanmalaysia #biggestloser #makan #kurus #die#dietkalori #tipskurus #mealplan #diet #nakkurus #misikurus #weightloss #dietsihat #menu #resepi #zumba #intermittentfasting #exercise
0 0
Susu merupakan sumber kalsium yang terbaik bukan sahaja untuk kanak-kanak tetapi juga orang dewasa juga. . Untuk orang dewasa pula, susu penting dalam membantu mengelak daripada kerapuhan tulang & kekejangan otot. . Yang mana tengah ON DIET pemilihan susu rendah kalori sangat penting. Jadi, kakmin share dekat sini jenis2 susu yang perlu tahu sebelum membeli. #dietrendahkalori #diettanpalapar #kuruslepasbersalin #intermittentfastingmalaysia #kevinzahritips #eatcleanmalaysia #sukusukuseparuh
0 0
Suka tak tengok TRANSFORMASI macam ni? INI lah coach saya @coa@coachfatihahyasin . Saya kenal dia online je. Alhamdulillah saya dapat jumpa berdepan dengan coach saya😍😍😍. . . Promote orang ramai nak kurus. Sebab saya nak share kejayaan. Bukan citer main2 tapi memang kenyataan program kami berjaya turunkan berat ramai orang. . Kini saya nampak MISI DAN VISI yang saya nak capai. Saya dah turun 15kg dan maintain. Swipe Gambar sebelah tgk transformasi saya 😊. . . JOM UBAH💯 sebelum 2020💪 . . INTAKE BARU KINI DIBUKA‼️ Klik link di bio ig @afiza_hani untuk mendaftar online coaching turun berat badan✅ Jom turun 5-10kg* sebulan & capai ideal weight sebelum 2020 🔥 . Afizan Sakir +6012-7823422 Mom of 3 | Lost 15kg* | Age 41 Team @coachfatihahyasin . . *Individual results are not typical and may vary . . #theycallmefitmom #getfitnowonline #fattofitonline #wei#weightlosslenge #viral #jomkurus #gym #onlinec6oaching #protein #plussize #ootd #food #artismalaysia #eatcleanmalaysia #biggestloser #makan #kurus #die#dietri #tipskurus #turunberatbadan #diet #nakkurus #misikurus #weightloss #dietsihat #menu #resepi #transformation #intermittentfasting #exercise
0 0