Thankiu @gua@gua@gua@gua@gua@guardianmy for these amazing products.Excited and terkejut + terharu guardian bagi gift prbox😍 omg !!!.. Rasa mcm mimpi .!!! .. Thankiu so much to guardian😍...for sending me this items .nothing but blessed .thankiu so muchh muah2 @guardianmy So guys sha dapat Hair & Bodycare Routine dari @guardianmy : : 🌸VEET " Easy Gel Wax Strips & hair removal cream "I love both of veet items btw : : 💮Echanteur Paris Daily Scent.sha dapat 2 (princess & Glam ) . Tapi sha lebih suka kepada princess punya wangian sebab dia soft and freshh . but if you all nak try yang Glam pon sokeyh..sha pon first time nak cube yang Glam. Bagi sha Wangian Glam ni dia lebih kepada seksi , hot macam tu...bagi sha setiap wangian dia ade cara tersendiri .. : : 🌼KOSE Salon Style organ oil & herbs. Sha dapat dua jugak First "shampoo" and second "conditioner " .. Ini first time sha nak cube sebab sekarang still pakai shampoo n conditioner yang lain.inshaAllah lepas ni sha akan cube both ni okey .korang pon kene cube jugak . : : 🌺Scholl : (shoes Freshener & Cracked heels cream ) Both ni sha belom cube.😂 thankiu gurdian bagi barang yang belom penah kite cube.. last but not least : : 💕Fairy wings .Dari mana sha tak pasti but kita cube kan bende yang baru.sha xtau nak explain mcmne but korang pon dh tau kan.beza nya jenama dia dengan jenama yang selalu kita pakai tu je.😂 okey bby : : Alhamdulillah thankiu so much @guardianmy for the Gift .honestly sha suka semuanya...nanti kalau @guardianmy baik hati bagi la lagi😂 makeup ke hahahaha boleh share toturial pulak kan hehehe gurau2 😂 thkiu so much @guardianmy 🌸 🌼 #guardianmalaysia #healthybeautyaddict 💕#guardianm
24 2
Alhamdulillah for today..❤️❤️ #pcke#guardianmalaysia #guardianopening #myteam
12 3
THAT'S NUDE BUT WELL DRESSED 💋 . Alhamdulillah, koleksi lipmatte kali ni memang laku dan laris sangat macam goreng pisang panas. Maklumla #lipmatte memang on trend sekarang. Tambah pulak colour dan texture #WAWADOUBLELIPMATTE sangat best, tahan lama dan tidak mengeringkan bibir chuolls😍 . So, apa lagi gurlsss... Jom dapatkan DUO LIPMATTE WAWACOSMETICS yg super pigmented dgn kualiti international 😋 . 💋 PARABEN FREE 💋 Melembapkan bibir 💋 Tak melekit 💋 Formula dari KOREA 💋 Tekstur ringan Dengan harga RM49 sm sahaja anda akan dpt 2 warna lipmatte dalam 1 kotak 😍 Dah pilih ke nak NUDE or BOLD? DM WASSAP 0133973307 link on bio . . #wawacosmetics #lipmattewawazainal #lipmattelembapbibir #produkviral #viralmalaysia #dianz #calitcalitcantik #uitm #ukm #um #upm #sephoramy #sobella #watsonmalaysia #guardianmalaysia #meletop #melawatimall #saccmall #melodi #sunwaypyramid #aeonshahalam #pavillionkl #youngandglow #trudollybyfazura #schawal
3 0
I am always an outside and one of my tips to smell fresh and lovely are from the scents of @hoitytoitybylenthericmy !😋 Why not try out the scent and get yours today at @guardianmy Stores today?😍 • • #hoitytoityxguardian #hoitytoitybylenthericmy #guardianmalaysia #guardianmy #onlyatguardian #lentheric #keepshopping #retailtherapy #provactiveperfume
103 0
Been trying out @hoitytoitybylenthericmy deodorant spray recently and I‘m super glad I got them in hand ❤️ ! The sweet scents keep me fresh almost all day when I’m attending events or even outing with my friends 🥰 How about get yours today at the nearest Guardian stores today ? #hoitytoityxguardian #hoitytoitybylenthericmy #guardianmalaysia #guardianmy #onlyatguardian #lentheric #keepshopping #retailtherapy #provactiveperfume
388 1
Kenangan indah bersama rakan sebelum berpindah ke sekolah baru di gua tempurung. Having fun together😊 #guatempurung #guatempurungperak #wearenongchik #guardianmalaysia
52 2
Dapatkan #jum#jumeascargel dengan HARGA PROMO & FREE POSTAGE NOW🔥❤️😊 . Repost @kyramalek ・・・ TENGAH CARI UBAT PARUT KE TU SIS? The best way untuk PUDARkan parut jerawat, I gunakan JUMEA Scar Gel ni. #jumeascargel #guardianmalaysia #watsonsmalaysia
9 1