Pink. Pink rice? At first i was like, err am i really gonna eat this? Turns out it was okey. #nasilemakstrawberry #strawberry #pinkrice #cameronhighland #abangstrawberry #jalanjalancarimakan #food #foodporn #foodphotography #foodstagram
1 0
#Repostfromcustomer . . . . BENDA SEDAP BUAT APA BIAQ? We are open today!!! CRAVING SATISFIED!! GUARANTEE PUAS HATI!!! X OK HABAQ KAT KAMI!! . . . . ๐Ÿ’ข Big Galley's Cafe ๐Ÿ’ข 7 Ground Floor Kompleks Perniagaan LITC, Jalan Putra Mergong, 05150 Alor Setar, Kedah (In front of SMK Tunku Abdul Rahman STAR) (Same route as Maybank Jalan Putra) . . . . ๐ŸŽJUST WAZE "BIG GALLEYS CAFE" much more easier . . . . . ๐Ÿ•”Operation Hour: ๐Ÿ•” 5.00 pm - 12.30am (last call) . . . . . โ˜Ž๏ธWHATSAPP/CALL/SMS โ˜Ž๏ธ 016 619 9173 . . . . ๐ŸŽฌWebsite ๐ŸŽฌ https://biggalleyscafe.weebly.com/ . . . . Weโ€™d love to see our customers are up to. Be sure to use the hashtag #big#big#biggalleyscafe and tag @biggalleyscafe so we can feature your photo on social media. . . . . #biggalleys #biggalleyscafe #alorsetarfood #alorsetarcafe #makansedap #mal#malaysiafoodnel #kedahwesternfood #kedahfood #kedahcafe #jjcm #jjcmtv3 #jjcmkedah #JalanJalanCariMakan #Foodie #Foodgasm #foodporn #FoodOfTheDay #FoodBlogger #FoodHunter #foodlover #malaysiafoodporn #malaysiafoodie #malaysiafood #kedahfoodporn #cheesytisfied #cheeselover #cheesekedah
0 0
Peminat bollywood sila angkat tangan๐Ÿ™‹๐Ÿผ๐Ÿ™‹๐Ÿผzumba best ni untuk korang.Best taw ig @coa@coa@coa@coach.qin ni,bukan kata video zumba yang best best, tips kurus sihat plus online coaching pun ada.โฃ .โฃ Tak rugi korang follow ig @coach.qin..korang yang nak kurus tapi tak boleh tinggal nasi..โฃ โฃ Program @coach.qin la yang terbaik.. Tak percaya g tengok ig @coach.qin.. Rata rata peserta dia turun 3-8kg sebulan..โฃ . โฃ Coach Qin ๐Ÿ“ฒ0197696812โฃ โžกclick bio @coach.qin for more detail programe๐Ÿ’žโฃ โฃ Mudahnya kurus dengan ILMU PEMAKANAN PEMANTAUAN COACHโฃ โฃ #eatcleanmalaysia#lunchbox#tipskurus#nakkuruscepat#sayanakkurus#butikmuslimah#xxl#neelofa#foodpanda#foodie#Brunei#Singapore#Malaysia#getfitnowonline#teamqin#gemokisawesome#jalanjalancarimakan#eatcleanmalaysia#sayanakcantik#gegarvaganzaofficial#mentormilenia#puteriyangditukar#icanseeyourvoicemalaysia#paidreviewmalaysia#dramasangat#singapore#brunei#malaysia #meleTop
2 0
1 0
Peminat bollywood sila angkat tangan๐Ÿ™‹๐Ÿผ๐Ÿ™‹๐Ÿผzumba best ni untuk korang.Best taw ig @coa@coa@coa@coach.qin ni,bukan kata video zumba yang best best, tips kurus sihat plus online coaching pun ada.โฃ .โฃ Tak rugi korang follow ig @coach.qin..korang yang nak kurus tapi tak boleh tinggal nasi..โฃ โฃ Program @coach.qin la yang terbaik.. Tak percaya g tengok ig @coach.qin.. Rata rata peserta dia turun 3-8kg sebulan..โฃ . โฃ Coach Qin ๐Ÿ“ฒ0197696812โฃ โžกclick bio @coach.qin for more detail programe๐Ÿ’žโฃ โฃ Mudahnya kurus dengan ILMU PEMAKANAN PEMANTAUAN COACHโฃ โฃ #eatcleanmalaysia#lunchbox#tipskurus#nakkuruscepat#sayanakkurus#butikmuslimah#xxl#neelofa#foodpanda#foodie#Brunei#Singapore#Malaysia#getfitnowonline#teamqin#gemokisawesome#jalanjalancarimakan#eatcleanmalaysia#sayanakcantik#gegarvaganzaofficial#mentormilenia#puteriyangditukar#icanseeyourvoicemalaysia#paidreviewmalaysia#dramasangat#singapore#brunei#malaysia #meleTop
5 1
Siapa yang betul2 serius dah tak sanggup dan tak mampu nak tengok lemak2 di badan anda? โ€ข Komen "SAYA NAK ๐Ÿ™‹๐Ÿปโ€โ™€๏ธ๐Ÿ™‹๐Ÿปโ€โ™‚๏ธ" โ€ข InsyaAllah saya akan bantu anda ๐Ÿ’ช๐Ÿป๐Ÿ”ฅ โ€ข . . Click link di bio ig utk direct WhatsApp Coach Anis๐Ÿ“ฒ+60174670437 . #gemokisawesome #jalanjalancarimakan #sayamasak #kurus #dietatkinsmalaysia #sayanakcantik #dramasweetdreams #utusancintabuatadam #makanansehat #nakkurus #bawalchiffon #semuasalahku #menusihat #instafamous #kauyangpertama #terimaakuseadanya #gemukkuruscantik #puteriyangditukar #perutkempis#resepisihat #meleTop #icanseeyourvoicemalaysia #cikshopaholic #puteriaisyah #adamchempaka #sangkar #paidreviewmalaysia #DramaSangat
1 0
Comforting and filling treat, boasting a rich and honest flavour. Chicken Chop with Rice #coffeemillery We are now OPEN EVERYDAY, from Morning 8:30am until late night 12:00am. #kuantan #kuantanpahang #kuantanfood #kuantancakes #kuantancafe #pahang #cafehop #cafehopkuantan #cafekuantan #cafemalaysia #coffeeshop #makanbest #makananterbaik #famousfood #kuantanfoods #jalanjalancarimakan
2 0
Harini admin nak share cara buat Shell Platter Terangkat. Simple je kan? Tapi rasa dia bukan biasa2 sebab kita masak pakai Pes Ikan Bakar Terangkat #memangterangkat . Lokasi: Ikan Bakar Terangkat, Jalan Ayer Itam, Kpg Sungai Merab Luar, 43000 Kajang (sempadan Bangi-Putrajaya) . Boleh waze atau google map Ikan Bakar Terangkat...betul2 berhadapan Tujusama Hardware . Waktu operasi #ika#ikanbakarterangkat: DINNER TIME: 5.30 petang - 12.00 tengah malam (dibuka setiap hari) . P/S: Untuk tempahan dinner di kedai (melebihi 6 pax) boleh pilih date & time dan beli kupon tempahan di website atau sebarang pertanyaan boleh terus wasap di www.wasap.my/60124662869 . Selain makan-makan di kedai, u olls boleh dapatkan produk terangkat di Whatsapp: www.wasap.my/60124662869 Website: www.ikanbakarterangkat.com Shopee: www.shopee.com.my/nazrinfiza_recepi Juga boleh dapatkan dari ejen/stokis seluruh Malaysia & Brunei dan outlet-outlet terpilih . #syukuralhamdulillah #nazrinfizarecipe #ikanbakarsedap #ikanbakar #ikanbakarselangor #jjcm #jjcmtv3 #produkmuslim #pesikanbakar #pesikanbakarterangkat #sambalsedap #ikanbakarsedapbangi #shellplatterterangkat #medanikanbakar #jalanjalancarimakan #akusuka #veryrecommended #pilihanramai #bbq #viral #restoransedapdibangi #sambalviral #pessedap
0 0