SIAL InterFOOD Jakarta 13-16 November 2019 Buat pertama kali Dadih Marissa keluar negara. Alhamdulillah walaupun nama event sangat unik 😄 Yang berada di Jakarta, jemput singgah ke booth kami ya di Hall B Sebarang pertanyaan boleh whatsapp ke 👇🏻👇🏻👇🏻👇🏻👇🏻👇🏻👇🏻👇🏻👇🏻👇🏻👇🏻👇🏻👇🏻 0194524610 0194524610 0194524610 #dad#dadihssa #dadih #dadihsedut #dadihbotol #sususejuk #susulegend #susulejen #susuberperisa #perlis #bazarpaknil #jjcmtv3 #jjcmkedah #jjcmperlis #perlisfamousfood #kedahfamousfood #pencucimulut
3 0
Spicy Korean Chicken 🍗 Ayaq Kopi Cafe Open everyday except Friday 1pm - 10.30pm . . . 📍No 8, Jalan Seri Tunku 1, Plaza Seri Tunku, 06000, Jitra, Kedah ( Sebelah Kem Tentera Muadzam Shah ) Waze : Ayaq Kopi #ayaqkopi #cafejitra #cafealorsetar #cafekedah #aor #jitra #makankedah #makanjitra #decojitra #suprisedeliverykedah #suprisedeliveryjitra #jjcmkedah #jjcmjitra
16 0
. Antara jalan yang Hakak Mochi lalu adalah area SG PETANI, KULIM, IPOH. Siapa-siapa yang nak selit order boleh WhatsApp Hakak Mochi sebelum jam 12 tengah malam ni. Nanti kita jumpa kat pick up point saje ye😚 . . #sweetiesmomochi #mochialorsetar
5 1
BERKRIM,BERLEMAK,RANGUP! Memperkenalkan Buttermilk Bomb Burger dari Tapao Warong! Pertama seumpamanya di Kedah! Kerangupan isi ayam disaluti sos buttermilk yang digaul bersama limpahan butter dan keju! Khas untuk anda! . . Beli 3 Buttermilk Bomb Burger ke atas anda akan mendapat Buttermilk Spagheti secara percuma! . Tak sempat nak singgah? Boleh tempah penghantaran melalui foodpanda! Cari sahaja Tapao Warong( Yellow Truck) melalui aplikasi! . Lokasi: Yellow Truck Food Court,Jalan Sungai Korok, 06000 Jitra,Kedah. Dari 3 petang -12malam setiap hari. . . . __________________________________________ #jitra #mak#makana #alorsetar #kedah #utara #lamb #lambgrilled #makan #sedap #seleramakan #foodporn #foodie #thebestinstafoods #foodgasm #makanapa #dinner #jommakan #jalanjalancarimakan #kedahfood #jjcmkedah #jitrafood #jitrafooddelivery #codjitra #alorsetarfood #alorsetarfooddelivery #codalorsetar
16 0
Lihat lah kepelbagaian menu kami dari Grilled Lamb,Chicken,Burger sehingga ke Spagheti! Jangan tunggu lagi untuk datang merasa kelazatan sajian barat dan panggang dari Tapao Warong,boleh juga dipesan melalui aplikasi Foodpanda! Video courtesy by: @acap_keliastudio . . . Lokasi: Yellow Truck Food Court,Jalan Sungai Korok, 06000 Jitra,Kedah. Dari 3 petang -12malam setiap hari. . . . __________________________________________ #jitra #mak#makana #alorsetar #kedah #utara #lamb #lambgrilled #makan #sedap #seleramakan #foodporn #foodie #thebestinstafoods #foodgasm #makanapa #dinner #jommakan #jalanjalancarimakan #kedahfood #jjcmkedah #jitrafood #jitrafooddelivery #codjitra #alorsetarfood #alorsetarfooddelivery #codalorsetar
22 0
Dah pernah try ka PLATTERS padu? Kalau dak lagi, silalah ke Big Galleys’s cafe. Insyaallah tiada penyesalan . . . . . 💢 Big Galley's Cafe 💢 7 Ground Floor Kompleks Perniagaan LITC, Jalan Putra Mergong, 05150 Alor Setar, Kedah (In front of SMK Tunku Abdul Rahman STAR) (Same route as Maybank Jalan Putra) . . . . ğŸŽJUST WAZE "BIG GALLEYS CAFE" much more easier . . . . . 🕔Operation Hour: 🕔 5.30 pm - 12.30am . . . . . ☎️WHATSAPP/CALL/SMS ☎️ 016 619 9173 . . . . We’d love to see our customers are up to. Be sure to use the hashtag #big#big#biggalleyscafe and tag @biggalleyscafe so we can feature your photo on social media. . . . . #biggalleys #biggalleyscafe #alorsetarfood #alorsetarcafe #makansedap #mal#malaysiafoodchannel #kedahwesternfood #kedahfood #kedahcafe #jjcm #jjcmtv3 #jjcmkedah #JalanJalanCariMakan #Foodie #Foodgasm #foodporn #FoodOfTheDay #FoodBlogger #FoodHunter #foodlover #malaysiafoodporn #malaysiafoodie #malaysiafood #kedahfoodporn #cheesytisfied #cheeselover #cheesekedah
21 0