Next delivery will be on Tuesday (19/11/19) . Choc Cheese Banjir Size 5inch Promo RM12 jeee! . www.wasap.my/60193690814/nakchoccheesebanjir Atau boleh klik link di bio @bymamasu . #bymamasu #kekcoklat #kekcoklatsedap #kekcoklatmurah #kekcoklatbajet #kekchocmoist #kekcoklatmoist #sungaipetani #bazarpaknil #sayajual #sayajualkek #terapiinstagram
4 0
. . Lego Cake. Seronok buat kek ni, rasa macam nak main lego pulak. Lego toys tu customer order online dan pos directly to me. Lebih jimat dan senang macam tu. Thanks so much Atie, tiap2 tahun order birthday cake 😘 . Happy Birthday Leni ! 🥳 🎉 . . Untuk order/pertanyaan, Whatsapp Eefa 0123390748 atau klik link di profile untuk fast direct Whatsapp . . #kekcoklatmoist #kekcoklatsedap #keksedap #kekharijadi #puncakjalil #tamanpuncakjalil #eefa_delights #kekpuncakjalil #birthdaycake
37 5
Kek batik indulgence super ngencess 😝 kak shaa makan sambil nangiss. Sekali dapat wajiblahh repeat. Gituuu hahh! #kekbatikmelting #kekbatiksedapmurah #kekbatikshahalamklang #premiumkeklapis #keklapissarawakmurah #kekcoklatsedap #brownieschewy #pengedarshakleeshahalam #pengedarshakleeklang
7 0
Kek ombak rindu. Done cod ke Ayer Keroh hari ni. Terima kasih Pn Najwa sudi order. Semoga berpuas hati ye. 013 681 2619 #bmf #kek #kekombakrindu #kekmarble #homebakery #homebakerybatuberendam #kekgulahangus #keksarangsemut #kekcoklatmoist #kekcoklatsedap #kuihtalam #kuihtalamsedap #kuihtalammelaka #kuihtradisional #kuehtalam
2 0
— Choco moist sedap gilerrrr!!! Coklat tebal melampau.. 🤤 Mana peminat coklat? Ape tgk lagi tu korang tak rasa rugi.. Permintaan beribu ok.. Jom pakat order kita rasa kenikmataannya.. . . Direct whatsapp untuk order ya 😘 . . #mamasab #chocmoistcake #chocomoistmamasab #chocolate #kekcoklatsedap #coklat #johorbahru #kualalumpur #melaka
6 1