Pepagi grab sambal tempe dulu sementara nak prepare lunch terus japlagi. Hahaha. Korang tahu tak tempe ni sebenarnya mempunyai kandungan protein yang tinggi tau. Memang best sebab boleh mencegah osteoporosis & jantung 😁 #sam#sambalbelacan #sambalikanbilis #makanbest #pedasgila #extrapedas #pedasmelampau #makansedap #portmakanbest #makanmakan #sambalijo #sambaleena #sambalviral #sambalpadu #sambalexpert #sambalbelacan #sambalpenyet #sambalketuk #sambaleenapastiterangkat
0 0
Pepagi grab sambal tempe dulu sementara nak prepare lunch terus japlagi. Hahaha. Korang tahu tak tempe ni sebenarnya mempunyai kandungan protein yang tinggi tau. Memang best sebab boleh mencegah osteoporosis & jantung 😁 #sam#sambalbelacan #sambalikanbilis #makanbest #pedasgila #extrapedas #pedasmelampau #makansedap #portmakanbest #makanmakan #sambalijo #sambaleena #sambalviral #sambalpadu #sambalexpert #sambalbelacan #sambalpenyet #sambalketuk #sambaleenapastiterangkat
3 0
Area Kl oleh dapatkan Sambaleena di : 1. Petronas Lingkaran Karak 2. Petronas Jalan Jelatik 3. Petronas Giant Batu Caves 4. Petronas MRR2 5. Petronas Taman Dagang 6. Petronas Jambu Jertih - Jangan lupa leretkan Kad Mesta Petronas untuk dapatkan mata ganjaran.anda. - MUDAHNYA ADA SAMBALEENA. TINGGAL CEDOK JE. - - #sambalbelacan #sambalikanbilis #makanbest #pedasgila #extrapedas #pedasmelampau #makansedap #portmakanbest #makanmakan #buymuslimfirst #sambalijo #sambaleena #pet#petronas #mesrabonanza #shellselect #petron #petrontreats
2 0
Hari hari pun postage mesti jalan , kecuali sabtu dan ahad sebab cuti heh 😊 insyaAllah kami cuba berikan servis yang terbaik untuk korang semua ❤️ Alhamdulillah, TQ untuk yang selalu support kami 💙 - - Yang dok usha dari jauh tu, bila lagi nak ngoder, tengok jeke 😎 #sam#sambalijo #sambalsedap #sambaleena #sambalado #sarapan #luncheon #mak#makan #warungkita #res#resepibonda #kak#kakimakan #gengmakan #makanapatu #makankatmana #makan #foo#fooda> #kakimakan #wongsolo #resepisimple #sambalbelacan #sem#seminitresepi #bento #seminitresepi #resepi #sambalexpert #pakarsambal #food #sambalitam #sambalitampahang #sambalijo #ayamgepukpakgembus #ayamgeprek
1 0
Ok..org semua dah kenyang...semua dah balik..kita pun nak balik jugak lah. Kalau tak silap esok byk sekolah buat hari anugerah cemerlang...kalau anak korang tak terpilih, mcm anak sis dua ketul dalam gambo tu, jgn lah korang frust eh..Mereka sentiasa hebat dihati kita. Jangan buat diorg down tau. Tak dapat anugerah tak semestinya tak pandai..keep on being positive okay..Anak2 kita mmg hebat ❤ Ok..dah lari topik maknanya dah ngantuk ni..cuaca pun seram2 sejuk je....jom lena😉 Kita jumpa esok eh✌ .......... .......... 🏢RESTORAN HOT STATION & The SAPORI NO 14, Jalan 3/7, Bangi Perdana, Seksyen 3, Bandar Baru Bangi, 43650 Selangor Darul Ehsan .......... 🚗 🚗Waze/Google Map: Hot Station Bangi .......... .......... 👩‍🍳👨‍🍳BUSINESS HOURS: 📆Isnin-Ahad / Monday-Sunday: 🕐1.00pm-11.00pm 📆Jumaat / Friday: 🕓4.00pm-11.00pm .......... .......... ☎ 0382103586 📱0173066144 📱0193760055 .......... .......... 🏍Delivery **terms&conditions apply 🍱Take Away 🍽 Dine In Whatsapp : 0193760055 ......... ......... ARE YOU HOT ENOUGH? #hotstationbangi #thesapori #food #foodiegram #foodpornmalaysia #malaysianfoodie #instafood #westernfood #italianfood #pasta #makanbest #lapar #jjcm #deliverybangi #ban#bangiperdana #bandarbarubangi #bangi
21 2
Wah, menyelerakannya. Entah kenapa lah lapar sangat rasanya tengok menu simple camni. Tengah2 malam ni lapo, bahaya ni 😭 huhuhu. - - 📷 : @sambaleena4u_kl #sambalbelacan #sambalikanbilis #makanbest #pedasgila #extrapedas #pedasmelampau #makansedap #portmakanbest #makanmakan #buymuslimfirst #sambalijo #sambaleena
18 0
Sis, kenapa kena simpan sambal dalam fridge eh? - - Ok nak tahu kenapa? Suhu yang sejuk, bole pastikan sambal tahan lama tau. Yes! Berbanding kalau uguys letak dekat luar. That’s why kita suggestkan untuk korang letak sambal dalam fridge SELEPAS DIBUKA. 😎 #sam#sambalijo #sambalsedap #sambaleena #sambalado #sarapan #luncheon #mak#makan #warungkita #res#resepibonda #kak#kakimakan #gengmakan #makanapatu #makankatmana #makan #foo#fooda> #kakimakan #wongsolo #resepisimple #sambalbelacan #sem#seminitresepi #bento #seminitresepi #resepi #sambalexpert #pakarsambal #food #sambalitam #sambalitampahang #sambalijo #ayamgepukpakgembus #ayamgeprek
14 0