Tengah mencari ubat tinggi? Nak tambah tinggi 15cm? Tengok member semua makin TINGGI? Jangan risau hari ni admin nak bagitau pasal satu shop ni yang memang terbaik,jangan risau harga murah2 dia kasi asalkan korang pm saja😊 . FEEDBACK terkini boleh cek disini👇🏻 @kedaiubattinggiherbal.my . . JANGAN LUPA BELI DAN MENANG🎁🎉 . #malaysia #malaysian #malaysiaigers #sketsa #luqman #lawak #ujian #luqmanpodolski #spm #viral #pmr #pt3 #sijilpelajaranmalaysia #lawakmalaysia #mudahterhibur #singapore #heighupmalaysia #ubattinggi #malaysianig #dubsmashmalaysia #smulemalay #instaseleb #meletop #hotfm976 #kualalumpur #radiomalaysia #sinarfm #mk5 #mkv #tiensmalaysia
0 0
Tengah mencari ubat tinggi? Nak tambah tinggi 15cm? Tengok member semua makin TINGGI? Jangan risau hari ni admin nak bagitau pasal satu shop ni yang memang terbaik,jangan risau harga murah2 dia kasi asalkan korang pm saja😊 . FEEDBACK terkini boleh cek disini👇🏻 @kedaiubattinggiherbal.my . . JANGAN LUPA BELI DAN MENANG🎁🎉 . #malaysia #malaysian #malaysiaigers #sketsa #luqman #lawak #ujian #luqmanpodolski #spm #viral #pmr #pt3 #sijilpelajaranmalaysia #lawakmalaysia #mudahterhibur #singapore #heighupmalaysia #ubattinggi #malaysianig #dubsmashmalaysia #smulemalay #instaseleb #meletop #hotfm976 #kualalumpur #radiomalaysia #sinarfm #mk5 #mkv #tiensmalaysia
0 0
SNACKING YANG MACAM MANA UNTUK DIET?⠀ ⠀ Especially orang perempuan, kalau bab snacking mmg sukaaaa sgt kann kannnn.. hehehe.. ⠀ ⠀ Antara snacking typical yg byk viral di wall FB kita...⠀ 😅Pisang goreng⠀ 😅Cekodok/jemput2⠀ 😅Kuih keria, karipap, donut⠀ 😅Biskut, kek-kek⠀ 😅Aiskrim, coklats, gula-gula⠀ 😅Kerepek, keropok⠀ ⠀ Tapii.. kalau nak kurus sebenarnya snacking ni taklah wajib di ambil.. BUT its good kalau kita makan snacking sbb ia mampu bantu mengekalkan metabolisme badan tinggi! ⠀ ⠀ Antara biskut oreo dan Apple, snacking mana yg lagi okay for diet? Hehehee.. ⠀ ⠀ 👉Biskut oreo, sedap.. tapi kalori tinggi..nutrition value sgt minimal, sugar jek semata⠀ 👉Apple, sedap jgk.. tapi kalori lebih rendah dr biskut tadi, manis pon manis jgk, bukan nya pahit or tawar kan.⠀ ⠀ 💥Snacking yang ideal adalah dalam kalori range 100-150 kalori sahaja!⠀ ⠀ Soo buat pilihan yg bijak, ok!⠀ ⠀ Nak tau mcm mana caranya, jomm kita belajar dgn program online coaching bersama Coach berpengalaman!⠀ ⠀ Pendaftaran sesi December dibuka. Jom wassap coach utk info! Klik saja link wassap di bio atas tu ye..⠀ ⠀ Coach Hardiana 📲 012-3318022⠀ ⠀ #coachhardiana #projekkurusonline #bodytransformationonlinecoaching
2 1
Sesapa cari batik seragam mehh wassap suee😍. . ROYAL SILK SERAGAM . 💰RM50/psg. 📮Tak termasuk postage. . 📌Warna mungkin sedikit berbeza atas faktor cahaya gajet masing2. . 📌Jika terdapat sebarang reject pada kain sila inform kami segera tempoh dlm 3 hari selepas kain di terima. . Whatsapp sue ye utk order:- . 📲017-3917659 . www.wasap.my/60173917659 #dullsatinmurah #comocrepecantikmurah #royalsilkmurah #baj#bajukurungsiapmurah #kaincottonmurah #dubaisilkmurahcantik #kainborongmurah #kainmarhabanmurah #kainseragamcikgumurahcantik #kainseragambridesmaid #batikmurahcantik #angguncottonmurah #dubaisilksejukmurah #kainseragammurah #kainkosongmurahcantik #bajukurungsiapmurah #kainpasangopenmetermurah #sblinesongketmurahcantik #bajukurungcottoncantikmurah #dubaioriginalmurah #cottonlinemurah #bajukurungkanakkanakmurah #sblinemurahcantik #batikbalimurah #kainlacemurahcantik #rumahsitikhadijah #meletop #farmfreshmilkmalaysia #gegarvaganza2019 #inilahbarusususegar
0 0
Sesapa cari batik seragam mehh wassap suee😍. . ROYAL SILK SERAGAM . 💰RM50/psg. 📮Tak termasuk postage. . 📌Warna mungkin sedikit berbeza atas faktor cahaya gajet masing2. . 📌Jika terdapat sebarang reject pada kain sila inform kami segera tempoh dlm 3 hari selepas kain di terima. . Whatsapp sue ye utk order:- . 📲017-3917659 . www.wasap.my/60173917659 #dullsatinmurah #comocrepecantikmurah #royalsilkmurah #baj#bajukurungsiapmurah #kaincottonmurah #dubaisilkmurahcantik #kainborongmurah #kainmarhabanmurah #kainseragamcikgumurahcantik #kainseragambridesmaid #batikmurahcantik #angguncottonmurah #dubaisilksejukmurah #kainseragammurah #kainkosongmurahcantik #bajukurungsiapmurah #kainpasangopenmetermurah #sblinesongketmurahcantik #bajukurungcottoncantikmurah #dubaioriginalmurah #cottonlinemurah #bajukurungkanakkanakmurah #sblinemurahcantik #batikbalimurah #kainlacemurahcantik #rumahsitikhadijah #meletop #farmfreshmilkmalaysia #gegarvaganza2019 #inilahbarusususegar
0 0
Sesapa cari batik seragam mehh wassap suee😍. . ROYAL SILK SERAGAM . 💰RM50/psg. 📮Tak termasuk postage. . 📌Warna mungkin sedikit berbeza atas faktor cahaya gajet masing2. . 📌Jika terdapat sebarang reject pada kain sila inform kami segera tempoh dlm 3 hari selepas kain di terima. . Whatsapp sue ye utk order:- . 📲017-3917659 . www.wasap.my/60173917659 #dullsatinmurah #comocrepecantikmurah #royalsilkmurah #baj#bajukurungsiapmurah #kaincottonmurah #dubaisilkmurahcantik #kainborongmurah #kainmarhabanmurah #kainseragamcikgumurahcantik #kainseragambridesmaid #batikmurahcantik #angguncottonmurah #dubaisilksejukmurah #kainseragammurah #kainkosongmurahcantik #bajukurungsiapmurah #kainpasangopenmetermurah #sblinesongketmurahcantik #bajukurungcottoncantikmurah #dubaioriginalmurah #cottonlinemurah #bajukurungkanakkanakmurah #sblinemurahcantik #batikbalimurah #kainlacemurahcantik #rumahsitikhadijah #meletop #farmfreshmilkmalaysia #gegarvaganza2019 #inilahbarusususegar
0 0
Sesapa cari batik seragam mehh wassap suee😍. . ROYAL SILK SERAGAM . 💰RM50/psg. 📮Tak termasuk postage. . 📌Warna mungkin sedikit berbeza atas faktor cahaya gajet masing2. . 📌Jika terdapat sebarang reject pada kain sila inform kami segera tempoh dlm 3 hari selepas kain di terima. . Whatsapp sue ye utk order:- . 📲017-3917659 . www.wasap.my/60173917659 #dullsatinmurah #comocrepecantikmurah #royalsilkmurah #baj#bajukurungsiapmurah #kaincottonmurah #dubaisilkmurahcantik #kainborongmurah #kainmarhabanmurah #kainseragamcikgumurahcantik #kainseragambridesmaid #batikmurahcantik #angguncottonmurah #dubaisilksejukmurah #kainseragammurah #kainkosongmurahcantik #bajukurungsiapmurah #kainpasangopenmetermurah #sblinesongketmurahcantik #bajukurungcottoncantikmurah #dubaioriginalmurah #cottonlinemurah #bajukurungkanakkanakmurah #sblinemurahcantik #batikbalimurah #kainlacemurahcantik #rumahsitikhadijah #meletop #farmfreshmilkmalaysia #gegarvaganza2019 #inilahbarusususegar
0 0