Terima kerana terus menyokong kami @ikanbakarterangkat 😊 . . Lokasi: Ikan Bakar Terangkat, Jalan Ayer Itam, Kpg Sungai Merab Luar, 43000 Kajang (sempadan Bangi-Putrajaya) . Boleh waze atau google map Ikan Bakar Terangkat...betul2 berhadapan Tujusama Hardware . Waktu operasi #ika#ikanbakarngkat: DINNER TIME: 5.30 petang - 12.00 tengah malam (dibuka setiap hari) . P/S: Untuk tempahan dinner di kedai (melebihi 6 pax) boleh pilih date & time dan beli kupon tempahan di website atau sebarang pertanyaan boleh terus wasap di www.wasap.my/60124662869 . Selain makan-makan di kedai, u olls boleh dapatkan produk terangkat di Whatsapp: www.wasap.my/60124662869 Website: www.ikanbakarterangkat.com Shopee: www.shopee.com.my/nazrinfiza_recepi Juga boleh dapatkan dari ejen/stokis seluruh Malaysia & Brunei dan outlet-outlet terpilih . #syukuralhamdulillah #nazrinfizarecipe #ikanbakarsedap #ikanbakar #ikanbakarselangor #jjcm #jjcmtv3 #produkmuslim #pesikanbakar #pesikanbakarterangkat #sambalsedap #ikanbakarsedapbangi #shellplatterterangkat #medanikanbakar #jalanjalancarimakan #akusuka #veryrecommended #pilihanramai #bbq #viral #restoransedapdibangi #sambalviral #pessedap
2 0
KEDAI IKAN BAKAR ADA JUAL DAGING??? . Ye betul uolls, di @ika@ika@ikanbakarterangkat bukan setakat seafood sahaja, DAGING MASAK HITAM pun ada🤤 . BELUM CUBA LAGI?? Jom datang ke @ikanbakarterangkat . Jom dinner di @ikanbakarterangkat . Lokasi: Ikan Bakar Terangkat, Jalan Ayer Itam, Kpg Sungai Merab Luar, 43000 Kajang (sempadan Bangi-Putrajaya) . Boleh waze atau google map Ikan Bakar Terangkat...betul2 berhadapan Tujusama Hardware . Waktu operasi #ika#ikanbakarterangkat: DINNER TIME: 5.30 petang - 12.00 tengah malam (dibuka setiap hari) . P/S: Untuk tempahan dinner di kedai (melebihi 6 pax) boleh pilih date & time dan beli kupon tempahan di website atau sebarang pertanyaan boleh terus wasap di www.wasap.my/60124662869 . Selain makan-makan di kedai, u olls boleh dapatkan produk terangkat di Whatsapp: www.wasap.my/60124662869 Website: www.ikanbakarterangkat.com Shopee: www.shopee.com.my/nazrinfiza_recepi Juga boleh dapatkan dari ejen/stokis seluruh Malaysia & Brunei dan outlet-outlet terpilih . #syukuralhamdulillah #nazrinfizarecipe #ikanbakarsedap #ikanbakar #ikanbakarselangor #jjcm #jjcmtv3 #produkmuslim #pesikanbakar #pesikanbakarterangkat #sambalsedap #ikanbakarsedapbangi #shellplatterterangkat #medanikanbakar #jalanjalancarimakan #akusuka #veryrecommended #pilihanramai #bbq #viral #restoransedapdibangi #sambalviral #pessedap
0 0
Ikan atau seafood di @ikanbakarterangkat semuanya freshie2 😍 . Let’s dinner 1. Pilih ikan/seafood 2. Timbang & boleh terus tanya harga pada staff berkenaan 3. Beritahu nombor meja P/S: Sekiranya ada pertukaran meja/menu, cepat-cepat bgtau staff di tempat timbang tadi . Lokasi: Ikan Bakar Terangkat, Jalan Ayer Itam, Kpg Sungai Merab Luar, 43000 Kajang (sempadan Bangi-Putrajaya) . Boleh waze atau google map Ikan Bakar Terangkat...betul2 berhadapan Tujusama Hardware . Waktu operasi #ika#ikanbakarterangkat: DINNER TIME: 5.30 petang - 12.00 tengah malam (dibuka setiap hari) . P/S: Untuk tempahan dinner di kedai (melebihi 6 pax) boleh pilih date & time dan beli kupon tempahan di website atau sebarang pertanyaan boleh terus wasap di www.wasap.my/60124662869 . Selain makan-makan di kedai, u olls boleh dapatkan produk terangkat di Whatsapp: www.wasap.my/60124662869 Website: www.ikanbakarterangkat.com Shopee: www.shopee.com.my/nazrinfiza_recepi Juga boleh dapatkan dari ejen/stokis seluruh Malaysia & Brunei dan outlet-outlet terpilih . #syukuralhamdulillah #nazrinfizarecipe #ikanbakarsedap #ikanbakar #ikanbakarselangor #jjcm #jjcmtv3 #produkmuslim #pesikanbakar #pesikanbakarterangkat #sambalsedap #ikanbakarsedapbangi #shellplatterterangkat #medanikanbakar #jalanjalancarimakan #akusuka #veryrecommended #pilihanramai #bbq #viral #restoransedapdibangi #sambalviral #pessedap
2 0
Datang gathering dinner di @ikanbakarterangkat jangan lupa join cabutan bertuah..minimum berbelanja RM150 dalam satu resit..selain dinner, u olls boleh beli sekali produk-produk yang ada di restoran . Mana tau ada rezeki u olls 😊 . Lokasi: Ikan Bakar Terangkat, Jalan Ayer Itam, Kpg Sungai Merab Luar, 43000 Kajang (sempadan Bangi-Putrajaya) . Boleh waze atau google map Ikan Bakar Terangkat...betul2 berhadapan Tujusama Hardware . Waktu operasi #ika#ikanbakarterangkat: DINNER TIME: 5.30 petang - 12.00 tengah malam (dibuka setiap hari) . P/S: Untuk tempahan dinner di kedai (melebihi 6 pax) boleh pilih date & time dan beli kupon tempahan di website atau sebarang pertanyaan boleh terus wasap di www.wasap.my/60124662869 . Selain makan-makan di kedai, u olls boleh dapatkan produk terangkat di Whatsapp: www.wasap.my/60124662869 Website: www.ikanbakarterangkat.com Shopee: www.shopee.com.my/nazrinfiza_recepi Juga boleh dapatkan dari ejen/stokis seluruh Malaysia & Brunei dan outlet-outlet terpilih . #syukuralhamdulillah #nazrinfizarecipe #ikanbakarsedap #ikanbakar #ikanbakarselangor #jjcm #jjcmtv3 #produkmuslim #pesikanbakar #pesikanbakarterangkat #sambalsedap #ikanbakarsedapbangi #shellplatterterangkat #medanikanbakar #jalanjalancarimakan #akusuka #veryrecommended #pilihanramai #bbq #viral #restoransedapdibangi #sambalviral #pessedap
1 0
Ada yang nak buat masak lemak udang lunch ni? Guna Pes Ikan Bakar Terangkat pun boleh..tinggal tambah santan & sedikit kunyit..nak pedas lagi, tambahkan cili api 😊 . Apa menu selain #ikanbakar yg boleh dimasak dgn PES IKAN BAKAR TERANGKAT? 🤔 >> perapan daging bbq/ayam bbq >> rendang >> masak hitam >> masak merah >> ikan/sotong sumbat >> shellout >> kuah kacang >> pencicah cucur >> tomyam >> asam pedas >> perencah nasi goreng >> perencah mi/bihun/kueteow/maggi goreng >> daging/kambing/seafood bakar >> ayam bakar madu >> ayam percik >> sambal bilis >> masak lemak >> kuah lodeh dan banyak lagi . Whatsapp: www.wasap.my/60124662869 Website: www.ikanbakarterangkat.com Shopee: www.shopee.com.my/nazrinfiza_recepi Juga boleh dapatkan dari ejen/stokis seluruh Malaysia & Brunei dan outlet-outlet terpilih . #travelfood #sambalbilis #sambaltempe #pesikanbakar #bilisrangup #tempe #sambalbalisterangkat #viral #ejendiperlukan #sambaltempecincangterangkat #sambalviral #jjcmtv3 #akusuka #pes#pespelbagaiguna #pesikanbakarterangkat #bbq #nazrinfizarecipe #peminatsambal #pespelbagaiguna #pessedap #ikanbakarpetai
1 0
Menu simple je..ada Sambal Ketuk Ulis Terangkat semua onzzz . U olls pun suka sambal ketuk? rasailah kelainan sambal ketuk kami 😅 . Sambal Ketuk Ulis Terangkat..nama dah unik, rasa mesti unik juga kan? Alhamdulillah kami terima feedback sambal ketuk ni sedap gilerrr..nak mudah kerja seharian tak perlu susah-susah tumbuk cili api lagi..tinggal buka dan terus ngappp dengan nasi putih panas-panas . Kenapa korang kena cuba Sambal Ketuk Ulis Terangkat? ✔️ Gabungan ikan bilis Tawau, Sabah gred A & udang halus ✔️ Menggunakan garam bukit ✔️ Boleh dimakan dengan pelbagai hidangan seperti nasi, cucur, pulut, bubur nasi, ubi kayu, kuah lontong dan banyak lagi ✔️ Mudah untuk dibawa travel ✔️ Produk ready to eat ✔️ Tiada bahan pengawet ✔️ Boleh dijadikan perencah nasi goreng, buat lauk berlado ✔️ Tahan sehingga 9-12 bulan (simpan di tempat sejuk dingin setelah dibuka untuk ketahanan lebih lama) . Whatsapp: www.wasap.my/60124662869 Website: www.ikanbakarterangkat.com Shopee: www.shopee.com.my/nazrinfiza_recepi Juga boleh dapatkan dari ejen/stokis seluruh Malaysia & Brunei dan outlet-outlet terpilih . #travelfood #sambalbilis #sambaltempe #pes#pesikanbakar #bilisrangup #tempe #sambalketuk #sambalbalisterangkat #viral #ejendiperlukan #readytoeat #sambalketukulisterangkat #sambaltempecincangterangkat #pespelbagaiguna #pesikanbakarterangkat #pesikanbakar #bbq #nazrinfizarecipe #sambalviral #peminatsambal #akusuka #jjcmtv3
6 0
SHELL PLATTER TERANGKAT DENGAN HARGA BERBALOI!!! . Di @ika@ikanbakarterangkat ada menu SHELL PLATTER TERANGKAT, dimasak menggunakan PES IKAN BAKAR TERANGKAT tau, dan yang paling penting harga sangatlah BERPATUTAN!!!👍 datang dengan FREE nasi lagi . Jom dinner di @ikanbakarterangkat . Lokasi: Ikan Bakar Terangkat, Jalan Ayer Itam, Kpg Sungai Merab Luar, 43000 Kajang (sempadan Bangi-Putrajaya) . Boleh waze atau google map Ikan Bakar Terangkat...betul2 berhadapan Tujusama Hardware . Waktu operasi #ika#ikanbakarterangkat: DINNER TIME: 5.30 petang - 12.00 tengah malam (dibuka setiap hari) . P/S: Untuk tempahan dinner di kedai (melebihi 6 pax) boleh pilih date & time dan beli kupon tempahan di website atau sebarang pertanyaan boleh terus wasap di www.wasap.my/60124662869 . Selain makan-makan di kedai, u olls boleh dapatkan produk terangkat di Whatsapp: www.wasap.my/60124662869 Website: www.ikanbakarterangkat.com Shopee: www.shopee.com.my/nazrinfiza_recepi Juga boleh dapatkan dari ejen/stokis seluruh Malaysia & Brunei dan outlet-outlet terpilih . #syukuralhamdulillah #nazrinfizarecipe #ikanbakarsedap #ikanbakar #ikanbakarselangor #jjcm #jjcmtv3 #produkmuslim #pesikanbakar #pesikanbakarterangkat #sambalsedap #ikanbakarsedapbangi #shellplatterterangkat #medanikanbakar #jalanjalancarimakan #akusuka #veryrecommended #pilihanramai #bbq #viral #restoransedapdibangi #sambalviral #pessedap
2 0
HADIAH PERCUMA HUJUNG TAHUN NI!!!! . Jom join Cabutan Bertuah di @ika@ika@ikanbakarterangkat rugi sangat kalau tak join, ada tiga hadiah untuk dimenangi . Hadiah menarik menanti u olls ♦️Smartphone Vivo Y91i (1x) ♦️ Smartwatch (1x) ♦️ Indooer Exercise Bicycle (1x) . So apa tunggu lagi? Jom EAT & WIN di @ikanbakarterangkat dengan hanya berbelanja RM150 dan ke atas dalam satu resit, u olls layak menyertainya . . Jom dinner di @ikanbakarterangkat . Lokasi: Ikan Bakar Terangkat, Jalan Ayer Itam, Kpg Sungai Merab Luar, 43000 Kajang (sempadan Bangi-Putrajaya) . Boleh waze atau google map Ikan Bakar Terangkat...betul2 berhadapan Tujusama Hardware . Waktu operasi #ika#ikanbakarngkat: DINNER TIME: 5.30 petang - 12.00 tengah malam (dibuka setiap hari) . P/S: Untuk tempahan dinner di kedai (melebihi 6 pax) boleh pilih date & time dan beli kupon tempahan di website atau sebarang pertanyaan boleh terus wasap di www.wasap.my/60124662869 . Selain makan-makan di kedai, u olls boleh dapatkan produk terangkat di Whatsapp: www.wasap.my/60124662869 Website: www.ikanbakarterangkat.com Shopee: www.shopee.com.my/nazrinfiza_recepi Juga boleh dapatkan dari ejen/stokis seluruh Malaysia & Brunei dan outlet-outlet terpilih . #syukuralhamdulillah #nazrinfizarecipe #ikanbakarsedap #ikanbakar #ikanbakarselangor #jjcm #jjcmtv3 #produkmuslim #pesikanbakar #pesikanbakarterangkat #sambalsedap #ikanbakarsedapbangi #shellplatterterangkat #medanikanbakar #jalanjalancarimakan #akusuka #veryrecommended #pilihanramai #bbq #viral #restoransedapdibangi #sambalviral #pessedap
5 0