Seronok bila dapat feedback macam ni! Kalau orang lain berani nak cuba produk baru yang dah terjamin selamat dan mereka sudah dapat keputusan terbaik.. Anda pun boleh berani dan yakin. 😊 . . Nak BIBIR BERSIH, LICIN dan MUNGGIL? BOLEH DIRECT MESSAGE KAMI ATAU KLIK LINK DI WHATSAPP SEKARANG! #cus#customerreview> #customerreview #goodreview #positivefeedback #satisfiedcustomer #gegarvaganza2019 #terlajaklaris #bazarpaknil #sayanakcantik #paidreviewmalaysia #meleTop#setelahterlafaznyaakad #johorbahru #MUAmalaysia #muajohor #muaKL #makeupartismalaysia #barangmurah #norreenbuathal #mentormilenia2019 #produktempatan #duckcosmetics #cakenis #adhwardell
1 0
Siapa yang hafal kalori makanan? Sifir sembilan pun tak hafal, nak hafal kalori. Cet! Kalau hafal sekalipun, saiz hidangan dan cara penyediaan pun boleh efek jumlah kalori tu. Susah kan? Kalaulah ada restoran yang kita boleh order ikut kalori... Sementara nak tunggu restoran camni wujud, kita follow @abot_ismail dulu. Pakar diet korang! #kartun #ahmedfani #zaleeisa #komikmalaysia #humor #kartunmalaysia #cartoonist #freelance #cartoonservice #commission #paidreviewmalaysia #blogger #artist #kalori #restoran #makan #kurus #revolusi
123 0
Tengah mencari ubat tinggi? Nak tambah tinggi 15cm? Tengok member semua makin TINGGI? Tag kawan kawan yg kecik ye😂 Alhamdulillah ramai yg berjaya ngan herbalni. Jangan risau hari ni admin nak bagitau pasal satu shop ni yang memang terbaik,jangan risau harga murah2 dia kasi asalkan korang pm saja Kalau korang nak katalog korang boleh cek di sini pula👇🏻 @tin@tinggie_originall.04 @tinggie_originall.04 Ws+601136626433 Ws+601136626433 HAPPY SHOPPING & TINGGI🎁🎉 . . 👉 ⒹⒾ ⓅⒺⓇⓈⒾⓁⒶⓀⒶⓃ 👈 ❣ Like | Comment | Share | Tag ❣ #lkr#LKReview#lawakkawreview#pai#pai#paidreviewmalaysiadreview #tiensmalaysia #tiensbrunei #tiensbillionairemalaysia #jomtinggi #naktinggi #peninggibadan #heightup #heroremaja #dewiremaja #mal#malaysiasoccer #hipstermalaysia #ravermalaysia #malaysiasoccer #paidreviewmalaysia #malaysiaonlineshop #kasutonlinemurah #kasutmalaysia #parodymalaysia #airasiacrew #sado #paidreviewmalaysia #tinggimalaysia #sup#supplementgi #supplement #patahtulangtiens #tul#tulangh #sakitlutut #tulang
2 0
ONEPAGE BIZ merupakan satu pakej perkhidmatan laman web khas yang "simple" dan mudah khusus sesuai untuk Usahawan Kecil dan Sederhana yang baru bermula ingin mempromosikan perniagaan mereka secara online. Fokus utama pakej ini adalah bagi membolehkan usahawan kecil dan sederhana untuk mendapatkan laman web pertama mereka dengan harga yang sangat berbaloi dan menjimatkan. Walaupun pakej ini tidak selengkap pakej-pakej web Khaiz yang lain, ianya adalah satu permulaan yang baik untuk usahawan kecil dan sederhana ini mempunyai laman web mereka sendiri. Apa yang lebih menarik lagi, mereka boleh menaik taraf laman web mereka ke pakej-pakej web khaiz yang lain pada masa akan datang. . Like Page dan follow : Page FB : Khaiz Empire IG : @kha@kha@khaizhq @khaizhq @khaizhq #sabah #sabahsabah #bisnisonline #sab#sabahan #buatduit #giftreviewmalaysia #paidreview #giftreviewecha #pai#paidreviewrm5 #giftreviewsabah #bis#bisnesonlinemalaysia #bisnesonline #bisnesmurah #giftreviewmurahmalaysia #explorepage #tiktok #tiktokmalaysia #paidreviewrm5 #paidreviewmalaysia #paidreviewecha #digitalmarketing #digitalmarketingagency #digitalmarketingsabah #khaizhq #sabahandotmy #sabahan
5 0
Persatuan Bolasepak Melaka (MUSA) dengan ini mengucapkan selamat datang buat bekas pemain import PKNS FC, Romel Morales Ramírez yang bakal menyarung jersi Melaka United bagi saingan Liga Malaysia musim 2020. Beliau menandatangani kontrak semusim menyertai Melaka United disaksikan YB Presiden MUSA, En Damian Yeo Shen Li ketika hadir ke Wisma MUSA pagi tadi (Selasa, 12 November 2019). Morales, 22 tahun kelahiran Villavicencio, Colombia adalah pemain yang beraksi di posisi Tengah Menyerang (Attacking Midfielder). Pemain muda ini memulakan karier bersama kelab Primera División Argentina mewakili Club Atlético Banfield bermula musim 2016. Musim 2018 menyaksikan beliau berhijrah ke Malaysia menyertai PKNS FC dan menjadi tonggak penting sepanjang 2 musim bersama ‘Skuad Semut Merah’. Sepanjang bersama PKNS, Morales telah menjaringkan keseluruhan 17 gol dalam semua pertandingan Liga Malaysia. Morales dalam kenyataannya dalam sebuah portal pernah mengutarakan minatnya untuk beraksi bersama pasukan kebangsaan Malaysia pada masa akan datang dan sanggup untuk menunggu beberapa tahun lagi jika tempoh itu diperlukan sebelum beliau dibenarkan menyarung jersi Harimau Malaysia. Selamat berjaya Morales, semoga dengan kehadiran beliau bakal memperkuatkan lagi cabaran Skuad Hang Tuah sebagai salah satu pasukan yang mampu memberikan saingan sepanjang Liga Malaysia 2020. Bienvenido Morales. #MUSA2020 #DemiKebanggaanMelaka #Welcome #MelakaUnited #mal#malaysiaer #selamanyamelakaunited #harimaumalaya #ultrasmalaya #tanahtumpahnyadarahku #malaysia #malaysiaboleh #demimalaysia #negaraku #igr#igreviewmurah #fut#futsalmalaysia #nfdp #tea#teammalaysia #sayajual #kakibola #kamiteammalaysia #igreviewmurah #sayajualonline #malaysiapower #sayajualmurah #teammalaysia #paidreviewmalaysia #ligamalaysia #futsal #kakifutsal #bazarpaknil #bazaarpaknil #onlineshopmalaysia
25 1
Outdoor activiti mesti panas kan?? Berpeluh ketiak kan??🤭dan kemungkinan keluar baugan yg sgt tak menyenagkan kan?🤫🤫 Material 💯 cotton ni ia akan menyerap peluh di badan kita sekaligus mengurangkan bau badan tau 😯 ruang2 rongga yg terdapat di material cotton ni akan menyebabkan angin2 luar masuk ke dalam badan dan akan menyejukkan badan kita walaupum di cuaca yang panas. Sebab itu sesiapa yg badan cepat berpeluh dan berbau disarankan utk memakai pakaian drp material cotton. . Jom dapatkan segera ‼️‼️ . Harga PROMOSI⛔ ▪️Plain RM23/pcs | RM65/3 pcs ▪️Bercorak RM26/pcs | RM75/3pcs #cotton #kurung #kurungpahang #kurungkedah #kurungmurah #kurungcotton #bawalcottonvoile #kur#kurungcantik #kurungcantik #kurungbatik #kurungmodern #kurungmalaysia #kurungsaree #kurungsongket #kurunglace #kurungmini #bawalmalaysia #naksentap #padubeb #himpunanlawakmalays #kakishare #tolongdengar #mudahterhibur #viral #bazar #paidreviewmurah #paidreviewmalaysia #malaysiaku #rotikaya #igshopmalaysia #mingguanwanita
0 0
Pelesit highway 💜 📷 : @httpcxko_ . . FOLLOW and TAG👇🏻 . @jentera.sado @pecutanmaksima @kapcaiempire . .…….............................. DM FOR PAID REVIEW 😊 ..................................... #jenterasado#rajasegenapjalan#pecutanmaksima#kapcaiempire#paidreviewmalaysia#x1r
8 0
Kalau mau skin glowing naturally, flawless dan kurangkan garis2 halus seperti kulit muka echa??😋 Korang kena GRAB sekarang tau🔥 Sila whatsapp segera tau😍 Jangan lupa follow tau😊 IG: @WonderTrim_SabahSarawak 📲 0165893886 IG: @tc.chong.31 📲0165886610 . #sab#sabahan #sabahan #tamparuli #gif#giftreviewmalaysia #paidreview #giftreviewecha #pai#paidreviewrm5 #giftreviewsabah #paidreviewpanas #giftreviewmurahmalaysia #exp#exp#explorepage #tiktok #tiktokmalaysia #paidreviewrm5 #paidreviewmalaysia #paidreviewecha #paidreviewsabah #onlinebisnes #explore #explorepage #paidpromotion #slimmingviral #giftreviewmalaysia #support10k #followforfollowback #snapseed #snapchat👻 #insta #instagram #instapic #viral #cosmetic #beauty
21 0