PES IKAN BAKAR TERANGKAT, PES MAGIC!!!! . Kenapa min cakap mcm tu? Sbb pes ni boleh masak macam2 masakkan, antaranya Oden, tak payah susah2 nak beli, boleh masak guna PES IKAN BAKAR TERANGKAT je . Jom dapatkan PES IKAN BAKAR TERANGKAT!!! . Whatsapp: www.wasap.my/60124662869 Website: www.ikanbakarterangkat.com Shopee: www.shopee.com.my/nazrinfiza_recepi Juga boleh dapatkan dari ejen/stokis seluruh Malaysia & Brunei dan outlet-outlet terpilih . #travelfood #sambalbilis #sambaltempe #pesikanbakar #bilisrangup #tempe #sambalbalisterangkat #viral #ejendiperlukan #sambaltempecincangterangkat #sambalviral #jjcmtv3 #akusuka #pes#pespelbagaiguna #pesikanbakarterangkat #bbq #nazrinfizarecipe #peminatsambal #pespelbagaiguna #pessedap #ikanbakarpetai
20 0
Hai uolls, makesure sebelum makan, anda snap gambar makanan or family dan tag kami di Instagram dan Facebook🤗 . Jom dinner di @ikanbakarterangkat . Lokasi: Ikan Bakar Terangkat, Jalan Ayer Itam, Kpg Sungai Merab Luar, 43000 Kajang (sempadan Bangi-Putrajaya) . Boleh waze atau google map Ikan Bakar Terangkat...betul2 berhadapan Tujusama Hardware . Waktu operasi #ika#ikanbakarngkat: DINNER TIME: 5.30 petang - 12.00 tengah malam (dibuka setiap hari) . P/S: Untuk tempahan dinner di kedai (melebihi 6 pax) boleh pilih date & time dan beli kupon tempahan di website atau sebarang pertanyaan boleh terus wasap di www.wasap.my/60124662869 . Selain makan-makan di kedai, u olls boleh dapatkan produk terangkat di Whatsapp: www.wasap.my/60124662869 Website: www.ikanbakarterangkat.com Shopee: www.shopee.com.my/nazrinfiza_recepi Juga boleh dapatkan dari ejen/stokis seluruh Malaysia & Brunei dan outlet-outlet terpilih . #syukuralhamdulillah #nazrinfizarecipe #ikanbakarsedap #ikanbakar #ikanbakarselangor #jjcm #jjcmtv3 #produkmuslim #pesikanbakar #pesikanbakarterangkat #sambalsedap #ikanbakarsedapbangi #shellplatterterangkat #medanikanbakar #jalanjalancarimakan #akusuka #veryrecommended #pilihanramai #bbq #viral #restoransedapdibangi #sambalviral #pessedap
5 0
Ada yang suka Kerang Bakar? Abam nak bagitahu, Kerang Bakar dekat sini memang segar2, paling best dibakar menggunakan Pes Ikan Bakar Terangkat👍 . BELUM CUBA LAGI?? Jom datang ke @ika@ikanbakarterangkat . Jom dinner di @ikanbakarterangkat . Lokasi: Ikan Bakar Terangkat, Jalan Ayer Itam, Kpg Sungai Merab Luar, 43000 Kajang (sempadan Bangi-Putrajaya) . Boleh waze atau google map Ikan Bakar Terangkat...betul2 berhadapan Tujusama Hardware . Waktu operasi #ika#ikanbakarterangkat: DINNER TIME: 5.30 petang - 12.00 tengah malam (dibuka setiap hari) . P/S: Untuk tempahan dinner di kedai (melebihi 6 pax) boleh pilih date & time dan beli kupon tempahan di website atau sebarang pertanyaan boleh terus wasap di www.wasap.my/60124662869 . Selain makan-makan di kedai, u olls boleh dapatkan produk terangkat di Whatsapp: www.wasap.my/60124662869 Website: www.ikanbakarterangkat.com Shopee: www.shopee.com.my/nazrinfiza_recepi Juga boleh dapatkan dari ejen/stokis seluruh Malaysia & Brunei dan outlet-outlet terpilih . #syukuralhamdulillah #nazrinfizarecipe #ikanbakarsedap #ikanbakar #ikanbakarselangor #jjcm #jjcmtv3 #produkmuslim #pesikanbakar #pesikanbakarterangkat #sambalsedap #ikanbakarsedapbangi #shellplatterterangkat #medanikanbakar #jalanjalancarimakan #akusuka #veryrecommended #pilihanramai #bbq #viral #restoransedapdibangi #sambalviral #pessedap
4 0
Nak bawa pergi Umrah? Nak hadiahkan kepada yang tersayang bawa pergi travel? Mesti nak ada sambal kan setiap kali menjamu selera . Terus je click link di bawah untuk order okay . Whatsapp: www.wasap.my/60124662869 Website: www.ikanbakarterangkat.com Shopee: www.shopee.com.my/nazrinfiza_recepi Juga boleh dapatkan dari ejen/stokis seluruh Malaysia & Brunei dan outlet-outlet terpilih . #travelfood #sambalbilis #sambaltempe #pes#pesikanbakar #bilisrangup #tempe #sambalbalisterangkat #viral #ejendiperlukan #sambaltempecincangterangkat #pespelbagaiguna #pesikanbakarterangkat #pesikanbakar #bbq #nazrinfizarecipe #sambalviral #peminatsambal #akusuka #sambalketuk #jjcmtv3
7 0
SALTED EGG CRAB TERBAIK DI BANGI??? . Jom cuba SALTED EGG CRAB di @ika@ika@ikanbakarterangkat memang special, dimasak menggunakan telur asin asli tau, bukan pakai serbuk segera😎 . BELUM CUBA LAGI?? Jom datang ke @ikanbakarterangkat . Jom dinner di @ikanbakarterangkat . Lokasi: Ikan Bakar Terangkat, Jalan Ayer Itam, Kpg Sungai Merab Luar, 43000 Kajang (sempadan Bangi-Putrajaya) . Boleh waze atau google map Ikan Bakar Terangkat...betul2 berhadapan Tujusama Hardware . Waktu operasi #ika#ikanbakarterangkat: DINNER TIME: 5.30 petang - 12.00 tengah malam (dibuka setiap hari) . P/S: Untuk tempahan dinner di kedai (melebihi 6 pax) boleh pilih date & time dan beli kupon tempahan di website atau sebarang pertanyaan boleh terus wasap di www.wasap.my/60124662869 . Selain makan-makan di kedai, u olls boleh dapatkan produk terangkat di Whatsapp: www.wasap.my/60124662869 Website: www.ikanbakarterangkat.com Shopee: www.shopee.com.my/nazrinfiza_recepi Juga boleh dapatkan dari ejen/stokis seluruh Malaysia & Brunei dan outlet-outlet terpilih . #syukuralhamdulillah #nazrinfizarecipe #ikanbakarsedap #ikanbakar #ikanbakarselangor #jjcm #jjcmtv3 #produkmuslim #pesikanbakar #pesikanbakarterangkat #sambalsedap #ikanbakarsedapbangi #shellplatterterangkat #medanikanbakar #jalanjalancarimakan #akusuka #veryrecommended #pilihanramai #bbq #viral #restoransedapdibangi #sambalviral #pessedap
4 0
Assalamualaikum WBT Jom cari #sam#sam#sambalketukulisterangkat kat @le.qaira_beautique_cafe Marilamariii Reposted from @ikanbakarterangkat (@get_regrann) - Ramai peminat sambal ketuk kan..especially dari Johor..u olls pun suka? Kalau nak rasa kelainan pada sambal ketuk, kena cuba Sambal Ketuk Ulis Terangkat..sedap 👍 . Sambal Ketuk Ulis Terangkat..nama dah unik, rasa mesti unik juga kan? Alhamdulillah kami terima feedback sambal ketuk ni sedap gilerrr..nak mudah kerja seharian tak perlu susah-susah tumbuk cili api lagi..tinggal buka dan terus ngappp dengan nasi putih panas-panas . Kenapa korang kena cuba Sambal Ketuk Ulis Terangkat? ✔️ Gabungan ikan bilis Tawau, Sabah gred A & udang halus ✔️ Menggunakan garam bukit ✔️ Boleh dimakan dengan pelbagai hidangan seperti nasi, cucur, pulut, bubur nasi, ubi kayu, kuah lontong dan banyak lagi ✔️ Mudah untuk dibawa travel ✔️ Produk ready to eat ✔️ Tiada bahan pengawet ✔️ Boleh dijadikan perencah nasi goreng, buat lauk berlado ✔️ Tahan sehingga 9-12 bulan (simpan di tempat sejuk dingin setelah dibuka untuk ketahanan lebih lama) . Whatsapp: www.wasap.my/60124662869 Website: www.ikanbakarterangkat.com Shopee: www.shopee.com.my/nazrinfiza_recepi Juga boleh dapatkan dari ejen/stokis seluruh Malaysia & Brunei dan outlet-outlet terpilih . #travelfood #sambalbilis #sambaltempe #pes#pesikanbakar #bilisrangup #tempe #sambalketuk #sambalbalisterangkat #viral #ejendiperlukan #readytoeat #sambalketukulisterangkat #sambaltempecincangterangkat #pespelbagaiguna #pesikanbakarterangkat #pesikanbakar #bbq #nazrinfizarecipe #sambalviral #peminatsambal #akusuka #jjcmtv3 - #regrann
7 1