PES IKAN BAKAR TERANGKAT, PES MAGIC!!!! . Kenapa min cakap mcm tu? Sbb pes ni boleh masak macam2 masakkan, antaranya Oden, tak payah susah2 nak beli, boleh masak guna PES IKAN BAKAR TERANGKAT je . Jom dapatkan PES IKAN BAKAR TERANGKAT!!! . Whatsapp: www.wasap.my/60124662869 Website: www.ikanbakarterangkat.com Shopee: www.shopee.com.my/nazrinfiza_recepi Juga boleh dapatkan dari ejen/stokis seluruh Malaysia & Brunei dan outlet-outlet terpilih . #travelfood #sambalbilis #sambaltempe #pesikanbakar #bilisrangup #tempe #sambalbalisterangkat #viral #ejendiperlukan #sambaltempecincangterangkat #sambalviral #jjcmtv3 #akusuka #pes#pespelbagaiguna #pesikanbakarterangkat #bbq #nazrinfizarecipe #peminatsambal #pespelbagaiguna #pessedap #ikanbakarpetai
18 0
Hai uolls, makesure sebelum makan, anda snap gambar makanan or family dan tag kami di Instagram dan Facebook🤗 . Jom dinner di @ikanbakarterangkat . Lokasi: Ikan Bakar Terangkat, Jalan Ayer Itam, Kpg Sungai Merab Luar, 43000 Kajang (sempadan Bangi-Putrajaya) . Boleh waze atau google map Ikan Bakar Terangkat...betul2 berhadapan Tujusama Hardware . Waktu operasi #ika#ikanbakarngkat: DINNER TIME: 5.30 petang - 12.00 tengah malam (dibuka setiap hari) . P/S: Untuk tempahan dinner di kedai (melebihi 6 pax) boleh pilih date & time dan beli kupon tempahan di website atau sebarang pertanyaan boleh terus wasap di www.wasap.my/60124662869 . Selain makan-makan di kedai, u olls boleh dapatkan produk terangkat di Whatsapp: www.wasap.my/60124662869 Website: www.ikanbakarterangkat.com Shopee: www.shopee.com.my/nazrinfiza_recepi Juga boleh dapatkan dari ejen/stokis seluruh Malaysia & Brunei dan outlet-outlet terpilih . #syukuralhamdulillah #nazrinfizarecipe #ikanbakarsedap #ikanbakar #ikanbakarselangor #jjcm #jjcmtv3 #produkmuslim #pesikanbakar #pesikanbakarterangkat #sambalsedap #ikanbakarsedapbangi #shellplatterterangkat #medanikanbakar #jalanjalancarimakan #akusuka #veryrecommended #pilihanramai #bbq #viral #restoransedapdibangi #sambalviral #pessedap
4 0
Ada yang suka Kerang Bakar? Abam nak bagitahu, Kerang Bakar dekat sini memang segar2, paling best dibakar menggunakan Pes Ikan Bakar Terangkat👍 . BELUM CUBA LAGI?? Jom datang ke @ika@ikanbakarterangkat . Jom dinner di @ikanbakarterangkat . Lokasi: Ikan Bakar Terangkat, Jalan Ayer Itam, Kpg Sungai Merab Luar, 43000 Kajang (sempadan Bangi-Putrajaya) . Boleh waze atau google map Ikan Bakar Terangkat...betul2 berhadapan Tujusama Hardware . Waktu operasi #ika#ikanbakarterangkat: DINNER TIME: 5.30 petang - 12.00 tengah malam (dibuka setiap hari) . P/S: Untuk tempahan dinner di kedai (melebihi 6 pax) boleh pilih date & time dan beli kupon tempahan di website atau sebarang pertanyaan boleh terus wasap di www.wasap.my/60124662869 . Selain makan-makan di kedai, u olls boleh dapatkan produk terangkat di Whatsapp: www.wasap.my/60124662869 Website: www.ikanbakarterangkat.com Shopee: www.shopee.com.my/nazrinfiza_recepi Juga boleh dapatkan dari ejen/stokis seluruh Malaysia & Brunei dan outlet-outlet terpilih . #syukuralhamdulillah #nazrinfizarecipe #ikanbakarsedap #ikanbakar #ikanbakarselangor #jjcm #jjcmtv3 #produkmuslim #pesikanbakar #pesikanbakarterangkat #sambalsedap #ikanbakarsedapbangi #shellplatterterangkat #medanikanbakar #jalanjalancarimakan #akusuka #veryrecommended #pilihanramai #bbq #viral #restoransedapdibangi #sambalviral #pessedap
4 0
SALTED EGG CRAB TERBAIK DI BANGI??? . Jom cuba SALTED EGG CRAB di @ika@ika@ikanbakarterangkat memang special, dimasak menggunakan telur asin asli tau, bukan pakai serbuk segera😎 . BELUM CUBA LAGI?? Jom datang ke @ikanbakarterangkat . Jom dinner di @ikanbakarterangkat . Lokasi: Ikan Bakar Terangkat, Jalan Ayer Itam, Kpg Sungai Merab Luar, 43000 Kajang (sempadan Bangi-Putrajaya) . Boleh waze atau google map Ikan Bakar Terangkat...betul2 berhadapan Tujusama Hardware . Waktu operasi #ika#ikanbakarterangkat: DINNER TIME: 5.30 petang - 12.00 tengah malam (dibuka setiap hari) . P/S: Untuk tempahan dinner di kedai (melebihi 6 pax) boleh pilih date & time dan beli kupon tempahan di website atau sebarang pertanyaan boleh terus wasap di www.wasap.my/60124662869 . Selain makan-makan di kedai, u olls boleh dapatkan produk terangkat di Whatsapp: www.wasap.my/60124662869 Website: www.ikanbakarterangkat.com Shopee: www.shopee.com.my/nazrinfiza_recepi Juga boleh dapatkan dari ejen/stokis seluruh Malaysia & Brunei dan outlet-outlet terpilih . #syukuralhamdulillah #nazrinfizarecipe #ikanbakarsedap #ikanbakar #ikanbakarselangor #jjcm #jjcmtv3 #produkmuslim #pesikanbakar #pesikanbakarterangkat #sambalsedap #ikanbakarsedapbangi #shellplatterterangkat #medanikanbakar #jalanjalancarimakan #akusuka #veryrecommended #pilihanramai #bbq #viral #restoransedapdibangi #sambalviral #pessedap
4 0
Masak rempah ni perlukan masa yang amat lama. Nak tunggu cili masak pastu nak pastikan semuanya elok warna cantik. . Saya ambil masa 3 ke 4 jam untuk siapkan masak rempah ni. Kalau untuk bungkus pulak saya akan biarkan rempah yang dimasak ni semalam untuk dia sejuk. . Dah sejuk elok baru kita masukkan dalam bungkusannya. Tak rumit sangat pon. Tapi berbaloi baloi untuk anda semua dapatkan rempah dari kami. . Kerana ia memudahkan anda semua serta menjimatkan masa anda didapur. Boleh DM atau whasapp kami di no 0129394798 . . . . . #rempahikanbakar #rempahserbaguna #rempahsedap #rempahhomemade #rempahmalaysia #pesmasakcepat #pesserbaguna #peshomeade #pesikanbakar #pessambal #pessedap #rempahsegera #seafood #seafoodporn #seafoodmalaysia #seafoodbakar #shellout #foodporn #foodblogger #instafoodmalaysia #mnhn
24 2
Nak buat masak apa lunch ni? Guna Pes Ikan Bakar Terangkat semua jadi mudah..tak perlu blender, tak perlu tumbuk.. . Let’s check it out menu-menu yang boleh dicuba . Apa menu selain #ikanbakar yg boleh dimasak dgn PES IKAN BAKAR TERANGKAT? 🤔 >> perapan daging bbq/ayam bbq >> rendang >> masak hitam >> masak merah >> ikan/sotong sumbat >> shellout >> kuah kacang >> pencicah cucur >> tomyam >> asam pedas >> perencah nasi goreng >> perencah mi/bihun/kueteow/maggi goreng >> daging/kambing/seafood bakar >> ayam bakar madu >> ayam percik >> sambal bilis >> masak lemak >> kuah lodeh dan banyak lagi . Whatsapp: www.wasap.my/60124662869 Website: www.ikanbakarterangkat.com Shopee: www.shopee.com.my/nazrinfiza_recepi Juga boleh dapatkan dari ejen/stokis seluruh Malaysia & Brunei dan outlet-outlet terpilih . #travelfood #sambalbilis #sambaltempe #pesikanbakar #bilisrangup #tempe #sambalbalisterangkat #viral #ejendiperlukan #sambaltempecincangterangkat #sambalviral #jjcmtv3 #akusuka #pes#pespelbagaiguna #pesikanbakarterangkat #bbq #nazrinfizarecipe #peminatsambal #pespelbagaiguna #pessedap #ikanbakarpetai
4 0
Terima kerana terus menyokong kami @ikanbakarterangkat 😊 . . Lokasi: Ikan Bakar Terangkat, Jalan Ayer Itam, Kpg Sungai Merab Luar, 43000 Kajang (sempadan Bangi-Putrajaya) . Boleh waze atau google map Ikan Bakar Terangkat...betul2 berhadapan Tujusama Hardware . Waktu operasi #ika#ikanbakarngkat: DINNER TIME: 5.30 petang - 12.00 tengah malam (dibuka setiap hari) . P/S: Untuk tempahan dinner di kedai (melebihi 6 pax) boleh pilih date & time dan beli kupon tempahan di website atau sebarang pertanyaan boleh terus wasap di www.wasap.my/60124662869 . Selain makan-makan di kedai, u olls boleh dapatkan produk terangkat di Whatsapp: www.wasap.my/60124662869 Website: www.ikanbakarterangkat.com Shopee: www.shopee.com.my/nazrinfiza_recepi Juga boleh dapatkan dari ejen/stokis seluruh Malaysia & Brunei dan outlet-outlet terpilih . #syukuralhamdulillah #nazrinfizarecipe #ikanbakarsedap #ikanbakar #ikanbakarselangor #jjcm #jjcmtv3 #produkmuslim #pesikanbakar #pesikanbakarterangkat #sambalsedap #ikanbakarsedapbangi #shellplatterterangkat #medanikanbakar #jalanjalancarimakan #akusuka #veryrecommended #pilihanramai #bbq #viral #restoransedapdibangi #sambalviral #pessedap
2 0