TONER + MAKEUP REMOVER . Tak lengkap lah kan lepas cuci muka tak pakai toner kan?? . Antara MANFAAT Youth Perfecting Skin Toner : 🌸Membersihkan sel kulit mati. 🌸Melembapkan kulit. 🌸Menyingkirkan whiteheads & blackheads. 🌸Menutup pori pori dan lubang parut muka. Especially yang suka bermakeup , toner ni boleh bantu bersihkan saki baki kotoran kat muka tu walaupun dah guna makeup remover. Sebab Youth Toner selain lembapkan kulit juga boleh jadi double cleansing. And Youth toner sangat cepat menyerap ke kulit.😍😍 . Yang bestnya toner ni ada campuran VITAMIN , POLIFENOL & bahan bahan BOTANIKAL yang berpaten.Ni lah yang bantu mencantikkan & cerahkan kulit kita.❤ . Sebotol toner Youth shaklee cukup untuk bekalan selama 5-6 bulan. Macam yang Eling cakap la Youth skincare ni semua produk dia tahan lama. Memang serious boleh pakai berbulan bulan tau. So nak kulit sihat gembira , tukar lah kepada Youth skincare.😘 . Whatsapp Umi Nazrah 019-4320059 #batuferingghi #telokbahang #desserts #iamwithladitatour #pesonaindonesia #instanusantara #ayodolan #indonesiarepost #beautifulindonesia #exploreindonesia #jalan2man #letstravelindonesia #thisisindonesia #indonesiaparadise #instameetindonesia #lingkarindonesia #viewindonesia #parapejalan #opentrip #discoverindonesia #travelrack #indonesiabanget #jalan2terus #indozonetravel #lahat #livefolkindonesia #folkindonesia #digitalmarketing #kelilingnusantara #SDWAPSTORE
32 0
Jom grab our Premium Swiss Chocolate Cake🤤🤤 Open for Pre-order ❗️❗️❗️ DM/Whatsapp👇 📲 +60103923892 Click link in bio to place order 📱 COD Available 🛵 #montchoco #kek#kekcoklatpremium #kekcoklatswiss #kekcoklatmoist #cho#chocmoist #chocmoist #chocolatemoistcake #cakepenang #motifviral #foo#foodpornpenang #kekcoklatsedap #kekcoklat #sayajualcake #sayajualkek #keksedap #food #pulaupinang #penang #georgetown #jelutong #bayanlepas #bayanbaru #sungaipinang #ayeritam #greenlane #masjidnegeri #balikpulau #batuferingghi #telokbahang #desserts
16 1
Happy Tuesday! Good news to those wanted to try Montchoco but didnt try it yet! You can PRE-ORDER NOW ‼️‼️ DM/Whatsapp👇 📲 +60103923892 Click link in bio to place order 📱 COD Available 🛵 #montchoco #kek#kekcoklatpremium #kekcoklatswiss #kekcoklatmoist #cho#chocmoist #chocmoist #chocolatemoistcake #cakepenang #motifviral #foo#foodpornpenang #kekcoklatsedap #kekcoklat #sayajualcake #sayajualkek #keksedap #food #pulaupinang #penang #georgetown #jelutong #bayanlepas #bayanbaru #sungaipinang #ayeritam #greenlane #masjidnegeri #balikpulau #batuferingghi #telokbahang #desserts
23 0
wahai sang pelangi indah muncul seketika, sayang tak kulihat, kini tiada . . . #selfieoftheday #igersmalaysia #telokbahang #ootd #beach #asianboy
400 18
Your Mr Pilot of the Day... Dream big and fly higher #ChildrenDay #TelokBahang #IdolaKecil #SKTB #Penang #Dream #DesignbyARTICT #Pilot
140 9
Lovely afternoon! Good news to those wanted to try Montchoco but didnt try it yet! You can now try our Mini Swiss Chocolate😉♥️ PRE-ORDER NOW ‼️‼️ DM/Whatsapp👇 📲 +60103923892 Click link in bio to place order 📱 COD Available 🛵 #montchoco #kek#kekcoklatpremium #kekcoklatswiss #kekcoklatmoist #cho#chocmoist #chocmoist #chocolatemoistcake #cakepenang #motifviral #foo#foodpornpenang #kekcoklatsedap #kekcoklat #sayajualcake #sayajualkek #keksedap #food #pulaupinang #penang #georgetown #jelutong #bayanlepas #bayanbaru #sungaipinang #ayeritam #greenlane #masjidnegeri #balikpulau #batuferingghi #telokbahang #desserts
27 4